Hangi kedi maması tüy dökmez?

Kedilerin sağlıklı tüylere sahip olmasını sağlamak için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta beslenme alışkanlıklarıdır.

Tüy dökülmesini azaltmaya yardımcı olan kedi mamalarından Hill's Science Plan kedi maması kedilerin sağlığını korumak ve tüy kalitesini artırmak için özel olarak üretilmiştir. Yüksek proteine sahip olan Hill's Science Plan kedi maması kedilerin kas kütlesini korumaya yardımcı olur. Protein ile tüyler güçlü ve parlak olur. Kedi maması seçiminde omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin bulunması önemli bir konudur. Hill's Science Plan kedi maması içerisinde omega 3 ve omega 6 bol miktarda bulunmaktadır.

Bu yağ asitleri sayesinde kedi tüyleri parlak kalmakla birlikte cilt sağlığını da desteklemektedir. Tüy dökülmesinin azalmasına da bu sayede yardımcı olur. Kedilerin genel sağlığı için gerekli olan vitamin ve mineraller Hill's Science Plan kedi maması sayesinde bulunan besin maddelerinde tüy kökleri güçlendirilir ve dökülmeyi önler. İçerisinde bulunan biotin ve çinko ile tüyler sağlıklı uzar. Mineraller açısından oldukça zengin besin kaynağı bulunmaktadır. Kedilerin mama tüketimi esnasında sindirim sisteminin de desteklenmesi bu süreçte oldukça önemlidir. Kedilerin tüy dökmemesi için düzenli bir şekilde veteriner kontrolünde bulunması gerekir. Tercih edilen mama miktarına bağlı kalarak tüy dökümünü engellemeye yardımcı olmak için takviye gıdalar ve kedilerin bakımına da özen gösterilmesi gerekir.

Hill's Science Plan Kedi Maması

Kedilerin sindirim sistemi her ne kadar sağlıklı olursa tüy dökülme süreci de bir o kadar büyük bir etkiye sahip olur. Kedi maması özenle üretilerek kolay içeriklerle formüle edilmiştir. Sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olan mamalar ile maksimum fayda sağlanır ve tüy sağlığına olumlu derecede yardımcı olur. Hill's Science Plan kedi maması yüksek seviyede antioksidan içermektedir. Antioksidan içeren mamada hücre hasarı önlenir ve kedi sağlığını korumayı destekler. Bağışıklık sistemi desteklenen kedilerin tüy dökülmesi oranı önemli derecede azalır. Kedilerin tüy dökülmesinin azalmasını sağlamak için beslenme alışkanlıklarını gözden geçirerek kaliteli kedi maması seçmek gerekir. Hill's Science Plan kedi maması yüksek miktarda protein, omega yağ asidi, mineraller, antioksidanlar ve vitaminler içererek kedilerin tüy dökme sürecini minimuma indirir. Kedilerin sağlıklı ve parlak tüylere sahip olması için veteriner kontrolü ile birlikte ilerlemek gerekir.

Firma Tanıtım Haberleri

Sosyal Medyanın Markalara Faydaları Nelerdir?
indirimkuponum.net ile Dolap ve Trendyol Yemek İndirim Kodları Bulma Rehberi
Ayaklarınız Outdoor Ayakkabı ile Güvende
Liposuction Ameliyatı Güvenli Midir?
Ben Aldırma ve Kaş Kaldırma! Estetik ve Sağlık