DENİZLİ’NİN 616 MUHTARI BİR ARADA

Denizli'de 616 muhtar, Muhtarlar Günü vesilesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu, muhtarlarla birlikte şehrin sorunlarını çözmek için el ele verdiklerini belirtti.

Muhtarlar Günü programı, Anemon Otel’de düzenlendi. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra, ilçe belediye başkanları, belediye daire başkanları, 19 ilçenin mahalle muhtarları ve DESKİ yetkilileri katıldı. Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Damla Tuna Bilgen, bu özel günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bize her zaman destek olan Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

“SORUNLARINIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Konuşmasında birlik mesajı veren Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, muhtarlarla birlikte Denizli’yi daha güzel bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı. Çavuşoğlu, "Bu şehirde yaşayan insanlarımızın mutluluğu için yola çıktık. Sizler, bulunduğunuz yerin sorunlarını en iyi bilenlersiniz. Birlikte olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur" dedi.

“BÜTÇEMİZİ SADECE DENİZLİ'YE HARCAYACAĞIZ”

Başkan Çavuşoğlu, göreve geldikleri günden bu yana tüm ilçe belediyeleri ve muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Denizli’nin neresinde bir sorun varsa o sorunun sahibi biziz. Bütçemizi sadece Denizli’ye harcayacağız. Birilerini zenginleştirmek için değil, halkımız için kullanacağız” diye konuştu. Programın sonunda Başkan Çavuşoğlu, muhtarların istek ve önerilerini dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Daire başkanları ve belediye yetkilileri de muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini not aldı.

Ege - Denizli Haberleri

TÜRK OCAKLARI DENİZLİ’DE TOPLANDI
DENİZLİ KİTAP FUARI BAŞLADI
Gazeteci Muharrem Aydın Vefat Etti
DENİZLİ BAROSU’NDA Ufuk Kök Dönemi
DENİZLİ ZABITA, KÖFTECİ YUSUFU BASTI