Denizli'de Fuhuş Operasyonu: 2 Gözaltı

Denizli’nin Çivril İlçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Denizli'de Fuhuş Operasyonu: 2 Gözaltı

Çivril İlçesi, Kızılcasöğüt Mahallesinde ikamet eden A.B. isimli yabancı uyruklu kadın şahsın, bulunduğu adreste yine yabancı uyruklu kadınları fuhuşa teşvik ettiği, yer ve imkan sağladığını tespit etmesi üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı İSTH Şube Müdürlüğü ve Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 3 ay süren araştırma sonucu operasyon düzenledi.

Gerçekleşen operasyon sonucu para karşılığı fuhuş yaptığı ve yaptırdığı tespit edilen A.B. ve I.H. isimli yabancı uyruklu kadınlar yakalanarak gözaltına alındı.

İfadeleri alınan iki yabancı uyruklu kadın daha sonra işlemlerinin tamamlanması için Denizli Göç İdaresine teslim edildi.

Asayiş Haberleri

Sokak röportajcısı Arif Kocabıyık tutuklandı
ACIPAYAM’DA KAZA: 2 ÖLÜ
Bunu yapana hapis cezası geliyor!
İlhan "Bu Yumruk Halkın İradesine Atılmıştır"
CHP Denizli İl Başkanı Horzum'dan Sert Tepki