DEĞİRMENCİ’NİN HEDEFİ ‘BÜYÜKŞEHİR'

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanları’ndan Demet Özkan Değirmenci, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.

Bir dönem AK Parti’de İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini de yürüten, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Demet Özkan Değirmenci, geçtiğimiz günlerde belediye başkan adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Başkanlık için hangi ilçeyi seçtiğini duyurmayan Değirmenci’nin hedefi belli oldu. Değirmenci, AK Parti’ye giderek Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuruda bulundu.

“DENİZLİ İÇİN BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUM”

Başvurunun ardından açıklama yapan Değirmenci, “Bugün, doğup büyüdüğüm, çocukluk anılarımın biriktiği sokaklarda, dirsek çürüttüğüm okulların her köşesinde hatıralarımın olduğu memleketim Denizli için, sizlerle el ele, omuz omuza bir yolculuğa çıkıyorum. Bu şehir ve güzel insanlarından pek çok şey öğrendim. Güzel günlerimde sevincimi, zor günlerimde hüznümü sizlerle paylaştım. Şimdi, çok şey borçlu olduğum bu şehre ve güzel insanlarına olan hizmet sevdamı sizlerle büyütme vakti geldi” dedi.

“ADAY ADAYI OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM”

Denizli'nin zengin tarihine, kültürel mirasına ve ekonomik potansiyeline inandığını ifade eden Değirmenci, şunları söyledi: “Şehrimizi ‘Vizyon bir büyükşehir’ yapma yolunda, çevre dostu projelerle kentimizi güzelleştirmek, gençlerimizi desteklemek ve ekonomik kalkınmayı sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu açıklıyorum. Şeffaf yönetim anlayışı ve katılımcı bir yaklaşımla, Denizli'yi daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve kalkınmış bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Bu noktada önce siz değerli Denizli insanına, sonra ekibimize ve projelerimize güveniyoruz.”

“BİZ HAZIRIZ”

Değirmenci, “Biz hazırız. Önümüzdeki günlerde, her zaman yaptığımız gibi şehrin nabzını sizlerle iç içe tutmaya, her köşe başında çarşıda pazarda, evde işte sizlerle olmaya devam edeceğiz. Gelin, geçmişimizi onurlandıran, bugünümüze hitap eden ve müreffeh bir yarının yolunu açan bir geleceği birlikte şekillendirelim” şeklinde ifade etti.

Siyaset Haberleri

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı dış basında
TAVAS’TA OTAKLI SERİNHİSAR’DA KEYİK
Siyasi Parti Genel Başkanlarına çağrı
Meral Akşener Geri Dönüyor
Destici'den 4 günde mükemmel U dönüşü