Okul müdürü MEHMET ÖZBEK ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğretmenleri tarafından organize edilen ‘’ GELENEKSEL ÖĞRENCİ MUTFAĞI ‘’ Yemek Yarışması ve ‘’ ALKOLSUZ KOKTEYL’’ yarışmaları öğrencilerin geniş katılımları ile gerçekleşmiştir. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenleri Ali Erdem ATLI , Fatma DİNÇ , Beyhan KARAKUZU , Akın ONAN , Evren BAYRAKTAR ,Güngör DUYAR tarafından yapılan etkinliğe öğrencilerden geniş katılım sağlandı. Organizasyona Denizli İl MİLLİ Eğitim Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Sayın Mahmut GÜRHAN katılım sağlamışlardır. Ayrıca sektör temsilcilerinin jüri olarak katılım sağladığı organizasyonda öğrenciler birbirinden güzel , lezzetli ve yaratıcılıklarını Şef sunum tabaklarına yansıtmışlardır.
Öğrencilerin hazırladığı Ana yemek tabağı ve Alkolsüz kokteylleri değerlendiren jüri üyeleri ;
Mahmut GÜRHAN : Denizli İl MİLLİ Eğitim Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü
Nihat SEVİM : Okul Aile Birliği Başkanı ve ‘’ Aşçı Nihat ‘’ i Sahibi
Osman ÜÇGÜL : Denizli Lokantacılar Odası Başkanı
Hüsnü KIBRISLI : Villa Castelio İşletme Sahibi
Ömer Çetin : Denizli Aşçılar Derneği Başkan Vekili
Yavuz KILIÇ : Aşçılar Birliği Başkan Yardımcısı
Uğur YILDIZ : Mucize Termal Otel İşletme Sahibi
Osman ACAR : Richmond Pamukkale Thermal F & B Müdür Vekili
Mehmet OKKA : Pam Termal Otel F & B Müdürü
Hüsnü ÇİL : Colossae Termal Otel F & B Müdürü
Yarışmada dereceye giren öğrencilere Düzenlenen törenle ; Denizli İl Milli Eğitim Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mahmut GÜRHAN , Okul Müdürü Mehmet ÖZBEK ve Jüri Üyeleri tarafından Kupa ve madalya takdim edilmiştir.
Düzenlenen etkinliğin ardından Okul Müdürü Mehmet ÖZBEK tarafından organizasyona katılım sağlayan tüm misafirlere plaket taktim edilerek teşekkür edilmiştir.