Bu Çiftin Lağımları Taşmaya Devam Ediyor

Lağım Taşmaya Devam Ediyor: Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, Bank Asya Kredisiyle Aldıkları Boğazdaki Lüks Villayı 165 Milyon Liraya Satışa Çıkardı

AKP iktidarının maşaları Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Bank Asya'dan çekilen krediyle alınan evleri ve bu evin 17-25 Aralık yolsuzluk davalarından önce alınmış olması bir dönem tartışma yaratmış ve ülke gündemini meşgul etmişti.

Nagehan Alçı, 17-25 Aralık öncesi Bank Asya'dan çektikleri krediyle aldıkları evle ilgili yapılan suçlamaları yalanlamış, "Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuşta." ifadelerini kullanmıştı.

"Her Ay Kuruşu Kuruşuna Ödüyoruz" Demişti

Alçı, daha önce başka bankalardan da krediler çekip ödediklerini belirterek, "Bu kredi borcumuzu da şimdi TMSF’ye her ay kuruşu kuruşuna ödüyoruz" demişti. 

Evin değerine ilişkin ise, "Uydurulduğu gibi 7 milyon dolar gibi bir rakam da yok. Aldığımız kredi bu paranın yedide biri değerinde bile değil" ifadelerini kullanmıştı.

Boğazdaki Lüks Villa 165 Milyon Liraya Satışta

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Bank Asya kredisiyle aldıkları Boğaz'daki lüks villayı 165 milyon TL'ye satışa çıkardıkları görüldü.

Magazin Haberleri

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH
Hesabımda 1-2 milyon var, garibanım
Evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı
Edip Akbayram, 30 Yıl Sonra Halk Konserinde Hayranlarıyla Buluştu
Zafer Coşkusu Edip Akbayram İle Yaşandı