Servergazi Devlet Hastanesi'nde Neler Oluyor?

Servergazi Devlet Hastanesi'nde Neler Oluyor?

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Servergazi Devlet Hastanesi hemşirelerine baskı yapıldığı iddiası ile çalkalanıyor.

A+A-

Servergazi Devlet Hastanesi Anestezi yoğun bakım servisinde hemşire ve sağlık personeline  Anestezi bölüm sorumlusu hemşire F.A tarafından baskı yapıldığı iddia edildi.

Anestezi yoğun bakım servisinde çalışan hemşireler kendilerine sürekli baskı yapıldığı iddiası ile kamu hastaneleri birliği genel sekreterliğine defalarca mektup  yazarak bu sorunlarının ve baskılarının son bulması için yaptıkları başvurular sonuçsuz kaldığını dile getirdiler. Bu sorunlarını sözlü olarak Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Başhemşiresi E.İ.'ye ilettiklerini dile getiren hemşire ve sağlık personeli sorunlarını ilettiklerini ifade ettiler. 

Baskı gördüğünü iddia eden hemşirelerin ve sağlık personelinin bu sorunlarının bir an önce son bulması için Denizli Kamu Hastaneleri Birliği genel sekreterliğine bir çözüm bulmalarını ve bu kurumlara verdikleri mektupları işleme konulmasını istediklerini belirttiler.

Whatsapp grubu üzerinden yazılan bir mesajı yorumsuz olarak yayınlıyoruz. Takdiri siz okuyucularımızın ve sorumluların dikkatine sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.