Serinhisar ve Acıpayam’da nöbete Devam

Serinhisar ve Acıpayam’da nöbete Devam

TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan ilçeleri ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Serinhisar ve Acıpayam halkıyla bir araya geldi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan ilçelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Zolan demokrasi nöbetinin 19’uncu gününde Serinhisar ve Acıpayam halkı ile nöbet tuttu. İlk ziyaretinde Serinhisarlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “15 Temmuz’da ‘Türkiye’de artık yaşanmaz’ dediğimiz bir darbe girişimi yapıldı. Bu darbe girişimi ülkenin büyümesine ilerlemesine karşı yapılan bir harekettir. Bu mesele şahıs meselesi değil, Türkiye meselesidir” dedi.

“Uyanık olmamız lazım”

Askeriyenin peygamber ocağı olduğunu belirten Başkan Zolan, “Askerler bizim göz bebeğimiz, canımız evladımız. Ama maalesef hainler asker kıyafeti içine girerek vatanımıza, milletimize, geleceğimize ihanet ettiler. Milletin parasıyla alınan savaş araçları millete karşı kullanıldı. Ancak millet bu oyunu bozdu. Farklılıklarımız olacak ama söz konusu vatan olduğunda tek bir noktada buluşmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde sağlam ve ayakta kalabiliriz. Bunların oyunu bitmeyecek. Uyanık olmamız lazım” diye konuştu.

“Bu ülke bizim ve bizden başkası sahip çıkamaz”

Serinhisar’ın ardından Acıpayam’a hareket eden Başkan Zolan, “Acıpayam her seferinde devletinin yanında milletinin yanında vatanına bayrağına sahip çıkıyor. 15 Temmuz’da başlayan demokrasi nöbetimizi hem Denizlimizde hem ilçemizde sürdürüyoruz. Bu ülke bizim ve bizden başkası sahip çıkamaz. Bizler bu vatana sevdalı olan insanlarız. Sizler yanımızda olmasaydınız, meydanlara inmemiş olsaydınız bu darbe gerçekleşmiş, Türkiye iç savaşın içine sürüklenmişti. Bu darbenin önlenmesinde iki kahramanı var. Biri direnişgöstererek nöbete devam eden milletimiz, diğeri merminin karşısında göğsünü siper eden, tankın karşısına çıkan vatan için canını feda eden şehitlerimiz” dedi.

Vatandaşlar her yerde nöbette

Öte yandan demokrasi destanı tüm ilçelerde olduğu gibi Denizli merkezinde de devam etti. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda toplanan Denizlililer tek ses tek yürek darbeye “hayır” diyerek sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tuttu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.