Serinhisar'a Z Kütüphanesi Açıldı

Serinhisar'a Z Kütüphanesi Açıldı

Serinhisar'a Z Kütüphanesi Açıldı

A+A-

Şehit Polis Ahmet Kabukçu Z kütüphanesi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile Serinhisar ilçemizde yapımı biten Ahmet Kabukçu Z kütüphanesi’nin açılışı Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Serinhisar İlçesi Atatürk Ortaokulunda gerçekleşen törene; Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan V. Ali Değirmenci, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Süleyman Erdoğan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Valimiz Hasan Karahan; “Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilde başlatılan güzel bir projenin açılışında beraberiz. Memleketi için canını feda eden şehidimizin adını ebediyen yaşatmak adına gerçekleştirilen böylesine anlamlı bir projede yeralmaktan ve açılışını gerçekleştirmekten bende mutluluk duyuyorum. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile şehidimizi ve bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Gençlerimiz inanıyorum ki çok okuyup kendilerini geliştirecekler. Savaşın sadece silahla değil; bilimle, kültürle, ekonomiyle ve sanatla olduğunuda unutmadan şehitlerimize layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Amacımız tüm okullarımıza bu kütüphaneleri kazandırarak gençlerimizin gelişimine katkı sunmak” dedi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından yapıldı. Valimiz Hasan Karahan İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e eğitime katkılarından dolayı teşekkür belgesi taktim etti. Açılışı yapılan kütüphaneyi ve Atatürk Ortaokulunu gezen Valimiz Hasan Karahan öğrencilerle bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.