Sergiye Büyük İlgi

Sergiye Büyük İlgi

Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığı ile Merkezefendi Kültür Merkezi(MKM)’nde yağlıboya resim sergisi açıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’le Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan ortaklık kapsamında yağlıboya resim sergisi açıldı. Açılışa başta Denizli Valisi Hasan Karahan ve Başkan Subaşıoğlu olmak üzere pek çok bürokrat katılımda bulundu.

 “SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

Serginin ev sahibi olduklarından ötürü mutlu olduklarını belirten Başkan Muhammet Subaşıoğlu, kendilerinin Merkezefendi Kültür Merkezi olarak, Halk Eğitim Merkezinin kursiyerlerinin yaptığı resim sergisine ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını, bundan böyle MKM’nin, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezinin çok önemli bir sergi alanı olacağını, burada şimdiden kursların başlatıldığını, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığına bu güzel iş birliğinden ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

 “BU GÜZEL İŞBİRLİĞİNDEN DOLAYI HER İKİ TARAFA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sergi açılışında konuşma yapan Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi’de çok güzel işlerin yapıldığını ve kendilerine bu güzel işbirliğinden ötürü hem Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür ettiğini, hem de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü kutladığını ifade etti.

 “HALK EĞİTİMİMİZİN DENİZLİ’DE CİDDİ GAYRETLERİ VAR”

Denizli Valisi Hasan Karahan ise, memleketin her köşesinde büyük bir heyecan ile gelişme ve kalkınma mücadelesinin devam ettiğini, en güzel hareketin de sanatla, kültürle, edebiyatla, müzikle olan ilgi olduğunu, imkânların eskiye göre çok daha iyi olduğunu, Belediye Başkanına böyle muhteşem bir mekânı sağladığı için teşekkür ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.