Serdar Ünsal’dan Oktay Kaynarca’ya tepki!

Serdar Ünsal’dan Oktay Kaynarca’ya tepki!

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, sanatçı Oktay Kaynarca ‘nın “Türkiyeli” açıklamasına tepki göstererek, bu açıklama ırkçılıktır, Türk kimliğini yok saymaktır.”dedi.

A+A-

 Ünsal,” Fransız, Alman derken sorun yok ama Türk'e gelince Türkiyeli.Fransızlara Fransalı, İtalyanlara İtalyalı, İngilizlere İngiltereli mi diyorsunuz.Tabi ki hayır.!  Japon, Japonyalı olamayacağı gibi bir Türk de Türkiyeli olamaz. Milliyetçilik, millet kavramı ile alakalıdır. "Türkiye milleti" diye bir şey yoktur. Türk'üm deyince bu memleketin çocuğu olmuyor musunuz Oktay Bey? Sizler sözlerine kıymet verilen değerli sanatçılarsınız, ağzınızdan çıkan sözleri kabul edecek çok insan var. Hiçbir Alman ben Almanyalıyım demiyor. Maalesef Türk Milleti hızla değerlerini kaybetmeye devam ediyor. Sözde bazı sanatçılar da buna çanak tutuyor.”şeklinde konuştu.

Şu gerçek unutulmamalıdır.Biz Türkiye Milleti değil Türk Milleti’yiz! Diyen Serdar Ünsal, şunları söyledi:”

Türk Devletleri Topluluğu kurulmuşken, Dünya Türklüğü birleşme yolundayken, Türkiyeli lafını ortaya atanlar  Türk’ün birleşmesinden korktukları için Türkiye’deki Türklük düşmanları da Türk milleti yerine Türkiyelilik kavramını oluşturmak suretiyle Türklük bilincini yok edip birleşmenin akılları sıra önüne geçecekleri düşüncesiyle milli ruhu dejenere etmeye çalışmaktadır. Atalar ne güzel ifade etmişler %100 Türk olduğun gün cihan senindir. Ne mutlu Türküm diyene   Türk oğulları, Türk kızları Türklüğünüze sahip çıkın! “

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.