Sende İmzanı At,Pamukkale Bizde Kalsın

Sende İmzanı At,Pamukkale Bizde Kalsın

Denizli’de 7 Eylül’de ihalesi yapılacak olan beyaz cennet Pamukkale’nin işletmesinin Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde kalması için change.org sitesi üzerinde imza kampanyası başlatıldı.

A+A-

Denizli’nin UNESCO’dan tescilli dünya kültür mirası Pamukkale’nin işletmesi ile ikinci büyük ören yeri olan Laodikya’nın gişelerinin 7 Eylül’de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak ihalesine Denizli Büyükşehir Belediyesi de katılmayı planlıyor.Denizli İl Özel İdare’nin kapatılmasının ardından iki yıldır TÜRSAB tarafından işletildiği Pamukkale’nin yeniden kaptırılmaması için vatandaşlar ‘Pamukkale’nin gerçek sahibi Denizli’dir.Pamukkale’nin geliri Denizli’ye kalsın’ başlığı ile imza kampanyası başlattı. 

Change.org sitesi üzerinden açılan imza kampanyasına şimdiden binden fazla kişi destek oldu.

Muhatap olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gösterildiği kampanyada açıklama kısmında ise, “Pamukkale’nin gişe gelirleri 7 Eylül 2016 tarihinde ihaleye çıkartılıyor.Denizlililer sahibi oldukları beyaz cennet Pamukkale’de konuklarını ağırlayamıyor. Pamukkale gişe giriş ücretleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne kalmalıdır. Beyaz cennetin geliri Denizli’nin bir mahallesine hizmet olarak dönmelidir” deniliyor.

Kampanyaya destek olmak isteyen Denizlililer https://www.change.org sitesi üzerinden Pamukkale yazarak kampanyaya ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.