
Sema Abdurahman Karamanlıoğlu Lisesinden Anlamlı Program
Sema Abdurahman Karamanlıoğlu Lisesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde öğretmenler ve öğrenciler tiyatro ve fotoğraf sergisi hazırlayarak kutladı.
A+A-
Yiyecek İçecek öğretmenlerinden Beyhan KARAKUZU, Fatma DİNÇ, Birgül EGELİ, Sanem KAYNAK tarafından hazırlanan program öğretmen ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.
Programda “Çanakkale konulu” fotoğraf sergisinin yanı sıra Yiyecek İçecek öğretmeni Fatma DİNÇ’in yazdığı “Çanakkale konulu” kısa oyun oynandı.
Fatma Dinçéin ve öğrencilerden Abdullah SARIKAYA , Baran TOPRAK , Hira DAĞDAŞ’ın oynadığı oyuna bağlama ile öğrencilerden Hüseyin AYDOĞDU eşlik etti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM
Yanıtla (0) (0)ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!!
Değerli ögretmenimiz ve öğrencilerimiz çok güzel işler çıkarmışlar, tebrik ederiz.
Yanıtla (0) (0)Çanakkale geçilmez. Bu vatan topraklarının nasıl zorluklarla Kazanıldığı ruhunu bir kez daha öğrencilerimize hatırlatan Fatma Dinç hocama çok teşekkürler ederim.
Yanıtla (0) (0)