Şehit Üzerinden Siyaset

Şehit Üzerinden Siyaset

Tavas ilçesi Çalıköy’de defnedilen Afrin şehitlerinden Ast.Çvş. Mehmet Dinek’in mevlüdüne katılımda bulunan İyi Parti GİK üyesi Veliş Çıtışlı, şehit evinde siyaset yapılmasını eleştirdi.

A+A-


Geçen Cumartesi günü Tavas ilçesi Çalıköy’de defnedilen Afrin şehitlerinden Ast.Çvş. Mehmet Dinek’in mevlüdüne İyi Parti Milletvekili adayları M.Ali Uzakgider, Zeynep Sözeri ve İyi Parti Tavas İlçe Başkanı Bekir Yakıt ile beraber giden GİK üyesi Veli Çıtışlı, şehit evinin yolunda AKP bayraklarıyla Tayyip Erdoğan’ın resimlerinin asılı olduğunu ifade ederek, devletin tüm olanaklarını kullanan Ak Parti’nin, bu defa da ilçede şehitler üstünden siyaset yapmaya başladığını, tükenmişliklerini insanların manevi duygularını kullanıp, hamasi nutuklar atıp gidermeye çalışan Ak Partililerin, ne yazık ki, her konuyu siyaset için mübah saydıklarını ama bunun yanlış olduğunu dile getirdi.

Bu Tutumu Kınıyorum

Şehitlerin, milletin şehitleri olduğunu, insanların manevi duyguları ile oynanıp sömürülmesinin yanlış olduğu vurgulayan İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, aziz vatanı korumak için şehit olan Mehmet Denik’in evine mevlüde gittiklerinde Parti bayraklarını ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın resimlerini görünce çok üzüldüğünü, bir siyasi partinin şehitler üstünden siyaset yapmaması gerektiğini, aziz Vatan uğruna şehit olanların Türk Milleti’nin bağrından çıkmış vatan evlatları olduğunu ve herkesin evladı olduklarını,  onları siyasi malzeme olarak kullanmanın insanlığı sığmayacağını, Ak Parti’nin bu tutumunu kınadığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.