Şehit Ateşi Denizli'yi de Yaktı

Şehit Ateşi Denizli'yi de Yaktı

Şehit Ateşi Denizli'yi de Yaktı

A+A-

Ağrı'nin Doğubeyazıt ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Bağlan'ın ateşi Denizli'yi yaktı. Afyonlu olan şehidin Honaz'ın Gürlek Mahallesinde olan akrabaları derin bir hüzne boğuldu.

Türkî’ye bugün acı haberler sarsıldı. Ağrı Dağı’nda terör örgütü PKK’ya gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın (27) Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka Beldesinde baba evine ateş düştü. Şehidin ateşi Afyon’u yakarken Honaz ilçesinde de Honaz’ın Gürlek Mahallesi’ni de yaktı. Şehidin birçok akrabasının Gürlek’te yaşadığı öğrenildi. Şehit haberinin ardındna Gürlek’teki kahraman uzman çavuşun tüm yakınları Afyonkarahisar’a gitti.

Şehit Bağlan’ın yaklaşık 8 yıllık asker olduğu kaydedilirken, Arzu Bağlan ile evli olduğu ve Fatma isminde 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin ayrıca 3 kardeşinin de olduğu ve şehit’in ağabeyi Ali Bağlan’ın kentteki bir camide imamlık yaptığı öğrenildi.

Şehit Bağları’nın yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor. Kaynak: denizlihaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.