Şehidin Adı İlelebet Yaşayacak

Şehidin Adı İlelebet Yaşayacak

Geçtiğimiz şubat ayında Bitlis ilinin Hizan ilçesinde PKK terör örgütüne karşı yapılan operasyonda şehit düşen Çivrilli sağlıkçı Astsubay Hilmi Öz'ün ismi Çivril Devlet Hastanesi'ne verildi.

A+A-

Denizli ilinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Devlet Hastanesi'nin adı değiştirildi. Çivril Devlet Hastanesi'nin adı Şubat ayında Bitlis ilinde şehit düşen Çivrilli sağlıkçı Astsubay Hilmi Öz'ün ismi koyuldu.

Valilikten Açıklama

Denizli Valiliğinden konu ile alakalı yapılan açıklamada Bitlis ilinin Hizan ilçesinde 2018 senesi Ocak ayında terör örgütü PKK’ya karşı yapılan operasyonda şehadete eren Çivril’in Ömerli Mahallesi kütüğüne kayıtlı Sağlık Astsubayı Hilmi Öz’ün adı; şehidin babası Özer Öz’ün isteği, Vali Hasan Karahan’ın da teklifi ve Sağlık Bakanlığı’nın 09.05.2018 tarih ve 1185 sayılı Makam Oluru ile 24 Mart 2017 tarihinden sonra yeni binasında hizmet vermeyi sürdüren Çivril Devlet Hastanesine verildiği ifade edildi.

Açıklamada Çivril Devlet Hastanesi’nin ismi Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi olarak değiştirildiği ve şehidin isminin Hastanede ilelebet yaşayacağı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.