Sarayköy’ün Efeleri Türkiye’yi Temsil Edecek

Sarayköy’ün Efeleri Türkiye’yi Temsil Edecek

Katıldıkları her yarışmada gösterdikleri performans ile herkesi büyüleyen Sarayköy’ün efeleri Budapeşte şehrinde yapılacak olan IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne davet edildi.

A+A-

Katıldıkları her yarışmada gösterdikleri muhteşem performans sonrası Sarayköy’e ödül ile dönen Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu yine bir şampiyonluk ile adından söz ettirdi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Yalova’da Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen şampiyonada çeşitli illerden gelen 11 ekip yarıştı. Sahneye çıkan Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu gösterdikleri performans ile izleyicilere müthiş bir şölen izletti.

Türkiye Şampiyonası’nda yıldızlar düzenlemeli dalda 88.42 puan ile Türkiye 4.’sü olan Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, ilçeye bir kez daha ödülle döndü.

Başarıya doymayan Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu şimdi ise Artvin’de düzenlenecek olan Gençler Türkiye Final’ne hazırlanıyor.

Gençlerin her faaliyetinde her zaman yanında olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Başta çalıştırıcı Ömür Günay hocama ve değerli ekibimize teşekkür ederim. Gösterdikleri performanslar ile Sarayköy’ün efelerini bir marka haline getirdiler. Artık halk oyunu dendiğinde Sarayköy akıllara geliyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarındayız” dedi.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu’nun Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapılacak olan IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne davet edildiğini belirten Başkan Özbaş, “ Ayrıca Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğumuz 21-26 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapılacak olan IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne davet edildi. İlçemizi ve ülkemizi temsilen katılacak olmaları bizleri ayrı bir gurur yaşattı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.