Sarayköy’de Panikleten Kaza

Sarayköy’de Panikleten Kaza

Denizli ilinin Sarayköy İlçesi’ne bağlı olan Tosunlar Mahallesi girişinde meydana gelmiş olan tek taraflı trafik kazası herkesi çok korkuttu.

A+A-

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bugün yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ramazan Ç.’nin sürdüğü 64 ER 211 plakalı otomobil seyir halinde yoluna devam ederken, Tosunlar Mahallesi girişine yaklaştığı anda henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Bir anda savrulmaya başlayan otomobil yoldan da çıkıp yol kenarındaki tarlaya uçtu ve ancak yan yatarak durabildi. Bir anda gerçekleşen korkunç kazaya ilk ilk müdahale çevredeki sürücüler tarafından yapıldı.

Aracın arka bölümünde yolcu koltuğunda oturan ve isimleri henüz tespit edilemeyen 3 kişinin yaralı olarak vatandaşlar tarafından çıkarıldığı ve kendi araçlarıyla yaralıların hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

İki Kişi Sıkıştı

Bu arada olay yerine acil bir şekilde sağlık, polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Hızlı bir şekilde kaza alanına gelmiş olan ekipler uzun çalışmaların ardından aracın içerisinde sıkışmış olan 2 kişiyi uzun bir çalışmanın ardından çıkarıp sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri bu yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve daha sonra ambulans ile yaralıları hastaneye sevk etti.

Kazadan sonra araçta ağır maddi hasarın meydana geldiği ve kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.