Sarayköy Belediyesi Nisan Toplantısı Tamamlandı

Sarayköy Belediyesi Nisan Toplantısı Tamamlandı

Sarayköy Belediyesi Meclisi tarafından yapılan Nisan ayı toplantısında 2017 faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

A+A-

Sarayköy Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıda 2017 senesi faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, vatandaşların yolda yürürken, ulaşım sağlarken, spor yaparken, eğitim alırken, hastaneye giderken her zaman yanlarında olduğunu hissedebilecekleri projelere imza attıklarını ifade etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın Başkanlığında yapılan Sarayköy Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında 5 gündem maddesine oy verildi. 

Belediye encümenine 1 sene süreliğine Ersin Uz ve Mustafa Güdücü getirilirken Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Yönetmelik İnceleme Komisyonu, Genel İdare Hizmetleri Komisyonu, Eğitim Kültür, Turizm, Sanat ve Spor Komisyonu üyeleri de tespit edildi.

Daha sonra Meclis üyelerinin onayına 2017 faaliyet raporu sunuldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Meclis Başkanlığı’nı 1. Başkan Vekili Mustafa Horzum’a devretti. 2017 senesinde yapılan faaliyetlerini Başkan Özbaş, meclis üyelerine anlattı. Faaliyet raporunun sunumundan sonra oylama yapıldı.

Sarayköy Belediyesi 2017 faaliyet raporu, meclis üyelerinin yaptıkları oylamada oy birliği ile kabul edildi.

“Önce Vatandaşlarımızı Sonra Şehrimizi Dşündük”

Oy birliği ile kabul edilen faaliyet raporu için meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Özbaş, hizmetleri hayata geçirirken ilk hedeflerinin şehrin gizli kalmış özelliklerini gün yüzüne çıkarmak olduğunu, bu amaç ve gaye ile projelerini ürettiklerini ve ilçenin gizli kalmış hazinelerini yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladıklarını, her projede ve her hizmette evvela vatandaşları daha sonra şehri düşündüklerini, her hizmetlerinde vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran, her projelerinde ise şehre nicelik getiren yapı taşlarını tek tek oturttuklarını, hizmetlerle vatandaşların günlük yaşantısına hareketlilik getirirken; projeleri ile de ilçeyi eğitim, sanat, kültür ve sporun vizyon şehri adı haline getirdiklerini ifade etti.

"Şehrimizi Nakış Nakış İşlemeyi Sürdüreceğiz" 

Sarayköy’ün her köşesindeki vatandaşların hizmetlerden daha kolay yararlanabilmesi için hizmetleri onların ayaklarına götürdüklerini vurgulayan Başkan Özbaş, vatandaşların yolda yürürken, ulaşım sağlarken, spor yaparken, eğitim alırken, hastaneye giderken her zaman yanlarında olduklarını hissedebilecekleri projelere imza attıklarını ifade etti ve 2017 yılında hayata geçirdikleri projelerin Sarayköy’e damga vurmuş, şehrin projelerle hem ulusal hem de yerel gündemde isminin sık sık duyuran bir yer haline geldiğini, İlçeyi üstlere taşıyacak ve vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak yeni projeler üretmeye, şehri nakış nakış, ilmek ilmek işlemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Özbaş, Sarayköy Belediyesi olarak 2017 senesini dolu dolu geçirip memlekete hizmet etmenin gururu içerisinde olduklarını belirtti ve her zaman destekleri ile kendilerine olan güvenlerini ortaya koyan Sarayköylü vatandaşlara, faaliyetlerini onaylayan değerli meclis üyelerine ve kıymetli mesai arkadaşlarına teşekkürlerimi sunarak, 2017 yılı faaliyet raporunun Sarayköyümüze hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.