Sarayköy Belediyesi'nin Bütçesi 6 Kat Arttı

Sarayköy Belediyesi'nin Bütçesi 6 Kat Arttı

Sarayköy Belediyesi'nin Bütçesi 6 Kat Arttı

A+A-

Sarayköy Belediyesi ekim ayı son meclis toplantısında 2018 yılı bütçesi onaylandı. 2013 yılından bu yana bütçe 6 kat artarak 52 milyon lira olarak kabul edildi. 3 buçuk yılda 30 yılda yapılacak projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özbaş, “2018 yılında da önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle yeni projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Sarayköy Belediyesi ekim ayı son meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı 2018 Mali Yılı bütçesi onaylandı.

2013 yılında 8 milyon lira olan bütçe, 2018 yılında 52 milyon lira olarak kabul edilerek 6 kat arttı.

2018 yılı bütçesiyle yeni projelere imza atacaklarını ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde büyük projeler yer aldı. Neredeyse 30 yılda zor gerçekleştirilecek hizmetlerimizi 3 buçuk yılda ilçemize kavuşturduk ve kavuşturmaya da devam ediyoruz. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerin yanı sıra kentin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak prestij yatırımlar, Sarayköy ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor” dedi.

İlçenin daha çok gelişmesi ve vizyon kent olması için projeler üretmeye devam edecek olduklarını ifade eden Başkan Özbaş, “2018 yılında da inşallah, projelerimizi tamamlamak, önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle yeni projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var ” dedi.

Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özbaş, 2018 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.