Sarayköy Belediyesi İftar Düzenledi

Sarayköy Belediyesi İftar Düzenledi

Sarayköy’de Muharrem Ayı için iftar yemeği düzenlendi

A+A-

Sarayköy’de Alevî-Bektaşî vatandaşlar için iftar yemeği düzenlendi

Sarayköy Belediyesi tarafından ilçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşlara Muharrem ayının 8. gününde iftar yemeği verildi. İftar sonrası konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Atatürk Mahallesi’ne park yapılacağı müjdesini verdi.

Sarayköy Belediyesi 2014 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği ilçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşlara yönelik verilen Muharrem ayı iftar yemeğini bu yıl Atatürk Mahallesi’nde düzenledi. 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Atatürk Mahallesi’ndeki vatandaşların isteği olan park müjdesini verdi.

Muharrem ayı iftar yemeğinin bu yıl 4.’sünü düzenlediklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Bu mübarek günde neredeyse tüm mahallemizin katılmasından memnun oldum. Allah sizden razı olsun. İnşallah seneye daha güzel şartlarda üst yapılarımızda bittikten sonra daha nezih bir ortamda burada 5.cisini düzenleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğin her zaman daim olması gerektiğine değinen Başkan Özbaş, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bu devlet, bu millet dünya durdukça ilelebet yaşayacak ve ilerleyecekse önce birbirimize sımsıkı sarılıp, bu özel coğrafyada hep beraber olmamız lazım. Allah birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi daim etsin” diye konuştu.

“SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” Başkan Özbaş, Sarayköy’ün tam bir şantiye haline geldiğini ifade ederek, “Her geçen gün farklı bir hizmeti ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. 30 Mart 2014’de göreve gelirken söz verdiğimiz görevlerimizi ve vazifelerimizi bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen sene bugünlerde içme suyu, kanalizasyon, yağmur hattı ilçemizde yoktu. Şimdi onlarla karşı karşıyayız. Bu büyük alt yapı hamlesi bitiminin ardından ilçemiz pırıl pırıl bir alt yapıya kavuşacak. Biliyorum tozdan, topraktan, yarın yağmur yağdığında çamurdan şikayetçiyiz. Sancısız doğum olmuyor. Doğum sonrası ise nur topu gibi evlatlar dünyaya geliyor. Bu örnek gibi bu alt yapı çalışmalarımızın ardından seneye bu vakitlerde pırıl pırıl üst yapıyla Sarayköyümüz daha nezih yaşanabilir bir hale getireceğiz. Sabrınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Atatürk Mahallesi sakinlerinin isteği olan park konusuna açıklık getiren Başkan Özbaş, “Atatürk Mahallemizdeki vatandaşlarımızın park isteği vardı. Burada bir vakfımıza ait olan arazimizi Büyükşehir Belediyemiz kamulaştırmasının ardından belediyemize devredecek. Ardından da biz park çalışmamıza başlayacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim. İnşallah seneye bu zamanlar yemeğimizin ardından çayımızı o parkımızda içeriz” diyerek vatandaşlara müjde verdi.

Konuşmaların ardından vatandaşlar Başkan Özbaş’a düzenlenen iftar yemeği için teşekkür etti, tek tek fotoğraf çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.