Saniyeler İçinde Hırsızlık

Saniyeler İçinde Hırsızlık

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesine bağlı olan Saraylar Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayını güvenlik kamerası yakaladı.

A+A-

Denizli’de asayiş olayları ve kaza haberleri eksik olmuyor. Bu haberlerin pek çoğunu sonradan görüyoruz bazıları ise kameralara yansıyor. Dün Merkezefendi ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı da kameralara yansıyan cinsten.

Kameralardan Haber Yoktu

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesine bağlı olan Saraylar mahallesinde iş yeri sahibinin cep telefonun çalmış hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiğinin farkında değildi. Hırsızlık olayının dün Saraylar Mahallesi’nde 2. Ticari Yolda meydana geldiği öğrenildi.

Peynirciler Çarşısında hizmet eden bir dükkana girmiş olan zanlı, dükkanda kimsenin de olmadığını fırsat bilip gözüne kestirmiş olduğu telefonu masanın çekmecesinden alıp olay yerinden hızlı bir şekilde kaçtı. Olayın ardından telefonunun olmadığının farkına varan dükkan sahibi hemen güvenlik kameralarını inceledi ve telefonunun çalındığını anladı.

Polise Haber Etti

Hırsızlık olayını kameralardan gören firma sahibi durumu acil bir şekilde polis ekiplerine haber etti. Kaydedildiğinden habersiz olan telefon hırsızının yakalanması amacı ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı dile getirildi.

İşte Merkezefendi'de meydana gelen telefon hırsızlığı olayının görüntüleri: 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.