Sancar'dan İşçi Partisine Sert Tepki

Sancar'dan İşçi Partisine Sert Tepki

Denizli CHP İl Başkanı Sancar; İşçi Partisi Denizli İl Örgütü'nün, Cumhuriyet Halk Partisi'ne '' CHP Teröre Destek Veriyorsunuz'' Açıklamasına İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçeğin PKK terör örgütü ele başı olan Öcalan'la çektirdiği samimi pozlu foto

A+A-

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı’nın yapmış olduğu Basın Açıklamasında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki mesnetsiz, siyaset ahlakına aykırı ve gerçek dışı söylemlerini esefle kınıyor, kendilerinin hangi amaca hizmetle Cumhuriyet Halk Partisine saldırdıklarının gerçek yüzünü kamuoyuna beyan etmelerini rica ediyoruz.

21 günden bu yana Türkiye’de son zamanlarda toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaç duyduğu “ADALET VE DEMOKRASİ” için yürüyen Sayın Genel Başkanımıza Ülkemizin tüm Vatandaşları, gerek bizzat yürüyüşe katılarak  gerekse bulundukları yerlerden sevgilerini, desteklerini ve takdirlerini iletirken, sadece Türkiye’de değil tüm Dünyada yankı yaratırken şimdi siz çıkıp bu Şanlı Yürüyüşe aklınızca leke sokmaya mı çalışıyorsunuz! Ağzınızdan iktidar partisi ile ilgili bir söylem çıkmıyor da Ana Muhalefet Partisiyle mi uğraşarak mı gündeme gelmeye çalışıyor sunuz!

Sayın Kasapoğlu siz okullarda öğretmenlik yaparken Genel Başkanınız PKK ile teröristbaşı apo ile kol kola geziyordu, hatta kandile 20 yaşında çocuklarımızı şehit eden teröristlerin halini hatırını sormaya ziyaretlere gitmişti  haberiniz var mı! Yoksa ben size buradan göstereyim, bakın bu boy boy fotoğraflarda Genel Başkanınızla terörist başı aponun ne kadar samimi olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca siz çözüm süreci adı altında Habur’da seyyar mahkemeler kurulup teröristler bir bir serbest bırakılırken, binlerce çocuğumuzu şehit edip sokakta elini kolunu sallayarak gezerken neredeydiniz tatildemi! Yine AKP Hükümeti çözüm süreci  adı altında teröristlerle pazarlık ederken illere ilçelere bomba yığınakları yapılırken Valilere, Komutanlara operasyon yapmayın talimatı verilirken siz neredeydiniz, o apoyla gülücük pozları veren Genel Başkanınız neredeydi!

Sayın Kasapoğlu Sayın Genel Başkanımızın başlattığı 80 milyon Vatandaşımız için Adalet ve Demokrasi Yürüyüşünü kendi üslubunuzla karalama çabanız karşısında kime hangi amaçla hizmet ettiğinizi tahmin ediyorum çünkü bu Şanlı ve Onurlu Yürüyüşe bir sizlerin, bir de AKP’nin karalama çabaları nedense ortak bir menfaat paydası gibi duruyor. Dün teröristlerle kol kola gezenlerin Sayın Genel Başkanımıza leke sürmeye çalışmak hadlerine değildir.

Milletimiz teröristin yanında ve karşısında olanı çok iyi irdelemektedir.

Tüm Vatandaşlarımıza CHP Denizli İl Başkanı olarak arzetmekten gurur duyduğum bir duruşumuz vardır, o da; Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Bizler dünde de,  bugün de ve yarın da terörü ve teröristi daima kınamış, lanetlemiş ve karşısında olmuşuzdur. Yarın ve ebediyen Mutlu, Huzurlu, Özgür ve Adaletli bir Türkiye bizlerin görev ve sorumluluğumuzdur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün dediği gibi “Dinlenmemek için Yola Çıkanlar Asla Yorulmazlar”.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.