Sancar, ''CHP İle Özgür Olacağız''

Sancar, ''CHP İle Özgür Olacağız''

Sancar, ''CHP İle Özgür Olacağız''

A+A-

CHP İl Binası Ay Sonunda Açılacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Teoman Sancar, CHP’nin Topraklık Mahallesi’nde yapımının sonuna gelen İl Binası’nın ay sonunda açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı.  

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, CHP’nin İl Binasının ayın sonunda hizmete açmak için son çalışmaların yapıldığını söyledi. Sancar, “Topraklık MahallesiDoğan Caddesi, DESKİ çıkışındaki 6 katlı hizmet binamızın açılışı için çalışıyoruz. Bu binanın tapusunu mart ayında aldık, 7 ay gibi bir sürede inşaatı tamamlanmak üzere son rötuşları yapılıyor. Ay sonu ya da ekim başı açılışını yapmayı planlıyoruz. Pamukkale İlçe Başkanlığı ile birlikte burada hizmet vereceğiz. Şu an kullandığımız mekan da Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak hizmete devam edecek” dedi.

“Biz Her Dakika Çalışıyoruz”

Yönetime geldiklerinden beri her dakika çalıştıklarını belirten Başkan Sancar, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘yarın seçim olacakmış gibi çalışın’ dedi. Biz hiç durmadık diyoruz. Partililerimiz bize teveccüh gösterdiklerinden beri her dakika çalışıyoruz. Denizli’nin tüm gündemini yakından takip ediyor ve hassasiyetle yaklaşıyoruz. Bu çalışmalarımızın en büyük göstergesi referandumdur” diye konuştu.  

“Referandumda Denizli CHP’den Yana Durdu”

Teoman Sancar, “Referandum çalışmalarında her ilçeye, her mahalleye ulaştık. İktidar partisi kadar bütçemiz olmamasına rağmen alan çalışmasını yoğun yaptık. Sonuç olarak yüzde 56 oranında hayır sonucunu aldık. 1 Bakan, 2 Bakan Yardımcısı, 1 Büyükşehir Belediye Başkanı ve 15 ilçe belediye başkanına karşı yürekli ve heyecanlı bir çalışma yaptık. Biz kendimizi iyi anlatmışız ki vatandaşlarımız artık teveccühlerini CHP’den yana kullanmaya karar verdi” dedi.

“Büyükşehre Sosyal Demokrat Anlayışını Getireceğiz”

Büyükşehire sosyal demokrat anlayışını getireceklerini vurgulayan Başkan Sancar, “Önümüzdeki ilk yerel seçimlerde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını ilimize yansıtarak tüm belediyelerde vatandaşlarımıza hizmet etme heyecanını şimdiden yaşıyoruz. 2019 yerel ve genel seçimleri için ilçe ilçe, mahalle mahalle geziyoruz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, tüm il ve ilçe teşkilatlarımız heyecanla çalışıyor. 2019 yılında Büyükşehir Belediyemiz mutlaka sosyal demokrat bir belediye anlayışıyla yönetiliyor olacaktır. Bunu şimdiden söylüyorum” şeklinde iddialı konuştu.

“Adalet Yürüyüşü Denizli’ye Olumlu Yansıdı”

Teoman Sancar adalet yürüyüşüne CHP Denizli Örgütü olarak katıldıklarını, adalet yürüyüşünün Denizli’ye olumlu yansıdığını düşündüğünü ifade etti.

“30 Ağustos’ta Sabah Üzüldük, Akşam Sevindik”

30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşü hakkında Sancar, “Türkiye’nin geleceğini belirleyen tarihi bir günün töreni sönük geçti. Sabah resmi törende katılım çok azdı. Çelenk koyma töreninde CHP’lilerin sayısı daha fazlaydı. Vatandaş ada katılımının az olduğunu görünce gerçekten çok üzüldüm” diye konuştu.

“Fener Alayına Binler Katıldı”

CHP İl Başkanı Sancar, “30 Ağustos akşamı İl Başkanlığımızın düzenlediği fener alayı yürüyüşüne katılım yoğun olunca üzüntünün yerini heyecan ve mutluluk aldı. İl Başkanlığına geldiğimizden beri ilkleri yaşattık. İki yıldır 30 ağustos Zafer Bayramında Fener Alayı yürüyüşünü Cumhuriyete duyduğumuz saygıdan dolayı yapmaktayız. Yürüyüşe katılım yoğundu. Ama güzergah boyunca bize evlerinden bayrak sallayarak, ışıkları açıp kapayarak destek olan çok fazla vatandaşımız vardı” dedi.

“CHP İle Özgür Olacağız”

CHP iktidarı ile özgürlüğün geleceğini belirten Teoman Sancar, “Maalesef günümüzde bayramlarımızı özgürce kutlayamıyoruz. CHP iktidara geldiğinde dini ve milli bayramlarımızı herkes özgürce ve hakkıyla kutlayabilecek, yaşatabilecek. Biz de örgüt olarak sosyal demokrat anlayışla mutlu, huzurlu, özgür yaşam şeklini Denizlililere sunmak için mücadele ediyoruz” açıklamasında bulundu.

AKİSHABER / ÖZELHABER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.