Samsunsporlu taraftarlardan çirkin saldırı! Hakem odasını bastılar

Samsunsporlu taraftarlardan çirkin saldırı! Hakem odasını bastılar

Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanan kritik maçın ardından oyuncular hakem odasını basarken taraftarlar ise birbirlerine girdi ve ortalık karıştı.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanan haftanın maçında gergin anlar yaşandı. Taraftarlar karşılaşma sonrasında birbirlerine girerken futbolcular hakem odasını bastı.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede 2-0 geriye düşen Denizlispor deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 1 puanın sahibi oldu. Maçın sonunda taraftarların birbirlerine girdikleri gözlenirken Samsunsporlu futbolcularda hakem odasına girmeye çalışınca büyük bir arbede yaşandı.

Maçın son düdüğünün ardından iki takım taraftarları birbirine girerken polis olaylara müdahale etmek zorunda kaldı. Yeşil siyahlı taraftarlar "Samsunspor Kümeye" diye bağırınca gergin dolu anlar yaşandı. Bariyerleri aşan bazı taraftarların Denizlisporlu taraftarların olduğu bölmeye geçtiği gözlemlendi. Çevik kuvvet ekipleri iki takım taraftarlarını yatıştırmaya çalışırken 20 dakika kadar süren gerginlik saha dışında da devam etti.

Samsunsporlu Oyunculardan İsyan

Çıkan olaylarda biber gazından etkilenen bir Samsunspor taraftarı hastaneye kaldırıldı. İki takımda karşılaşma sonunda basın toplantısına katılmadı. Maç sonunda gerginlik koridorlarda da devam etti. Samsunsporlu oyuncular maçın hakemi Özgür Yankaya ve yardımcı hakemlerin bulunduğu odaya girmeye kalkınca olaylar büyüdü.

Takım kaptanları Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Göksu Türkdoğan ve Furkan Köse, maçın hakemi Özgür Yankaya’nın 2 net penaltıyı vermediğini iddia etti.

Samsunspor Denizlispor Olaylar

Samsunspor Denizlispor Olaylar

Samsunspor Denizlispor Olaylar

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.