Şampiyonun Hedefi 2020 Olimpiyatları

Şampiyonun Hedefi 2020 Olimpiyatları

Mehmet Batuhan Özdemir

A+A-

“Spor ve sporcunun yanındayız” sloganıyla hareket eden Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, Denizlili Dünya Karate Şampiyonu Mehmet Batuhan Özdemir’i makamında ağırladı. “Denizli’mizden böylesi güzel başarılara imza atan gençlerimizin yetişiyor olması bizleri mutlu ediyor” diye Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, bizler de sporcularımızın her zaman yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Pamukkale Spor Oyunları’na ev sahipliği yapan Pamukkale Belediyesi, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 25-29 Ekim tarihleri arasında İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil eden ve dünya şampiyonu olarak ay-yıldızlı bayrağı göndere çektiren isimlerden biri olan Mehmet Batuhan Özdemir’i makamında ağırladı. Pamukkale ilçe sınırları içinde yaşayan 17 yaşındaki Özdemir’i başarısından dolayı tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sporcuların her zaman destekçisi olduklarını belirtti.

HEDEFİM 2020 OLİMPİYATLARI

Dünya Karate Şampiyonu Mehmet Batuhan Özdemir, Türkiye Karate Milli Takımı’nın İspanya’nın Tenerife kentinde yapılan, 10. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası’nda mücadele etmişti. Milli takım ilk turda takım olarak kata kategorisinde dünya şampiyonu oldu.  Başarılı sporcu Mehmet Batuhan Özdemir,  “İlk turda Makedonya’yı yendik. 2.turda Amerika’yı eledik. 3.turda ev sahibi İspanya’yı da geçerek finale yükseldik. Finalde de Mısır’ı geride bırakarak Gençler Takım kategorisinde Dünya Karate Şampiyonu olduk. Ben buradan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’a teşekkür etmek istiyorum. Üç aylık bir kamp sürecinin arından şampiyonaya katıldık ve mutlu sona ulaştık.  Genel klasmanda 117 ülke arasından Türkiye üçüncü oldu. Hocam Doğan Deveci’ye, annem ve babam, beni destekleyenlere, Sayın Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum. Ben karateye 6 yaşında başladım. Allah’ın izniyle hedef 2020 olimpiyatları. Daha nice şampiyonlukları Denizli’mize getireceğim” dedi.

“SPORCULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Mehmet Batuhan Özdemir’i tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İspanya’da karatede kata dalında takım halinde dünya şampiyonu oldular. Ben başta şahsını, anne babasını, hocasını tebrik ediyorum böyle güzel bir sporcu yetiştirdikleri için. Bizler sporun birçok branşına dikkat çekmek istiyoruz. Hafta sonunda Pamukkale Spor Oyunları’nda birçok spor branşına destek verdik. Bu da sıcağı sıcağına güzel bir haber aldım. Çok mutlu oldum. 25 -29 Ekim tarihleri arasındaki İspanya’daki dünya şampiyonasında gençlerde kata kategorisinde takım halinde dünya şampiyonu olmaları, Ay Yıldızlı bayrağımızı İspanya’da dalgalandırmaları bizim için büyük bir onurdur. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak, kutlamak anlamında bir hediye verdik. Başarılı sporcularımızın manevi olarak da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Azmettikten sonra azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını ortaya çıkıyor. Yeter ki başarı kovalansın, azmedilsin. Bu konuda başta kendisi ve ailesini ve hocalarını tekrar tebrik ediyorum. Belediye olarak biz bu şekilde hangi branş olursa olsun, sporda başarılı olan evlatlarımıza, gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz. Kendisinin her zaman yanındayız. İnşallah olimpiyatlara gitmesini temenni ediyoruz. Ben tekrardan ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdığınız için, Makedonya, Amerika, İspanya ve Mısır gibi güçlü rakipleri eleyerek kazandığınız dünya şampiyonluğu için Mehmet kardeşimizin şahsında tüm takım arkadaşlarını da tebriklerimi gönderiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.