Şampiyon Kızlardan Vefa Ziyareti

Şampiyon Kızlardan Vefa Ziyareti

Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin şampiyon kızları Başkan Tefenlili’ye ziyaret ettiler.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

 

Denizli Ticaret Borsası’nın destekleri ile Elazığ ilinde yapılan Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Finallerine katılıp şampiyon olan Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul müdürü Aysel Karaca, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Pala, Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Aydın DTB Başkanı İbrahim Tefenlili’yi ziyaret edip, desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundular.

Gelecek Gençlerde

Öğrencilere ve sorumlu öğretmenlerine hitaben konuşma yapan Başkan Tefenlili, üstün başarılarından ötürü ekibi tebrik ettiklerini ifade etti. Başkan Tefenlili, öğrencilere hedeflerini her zaman yüksekte tutmaları nasihatini verirken gençlerin iyi yetişirse ülkenin geleceğinin de iyi olacağını ifade etti.

 

Ziyaretten sonra Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul MTAL Müdürü Aysel Karaca, Borsa Başkanı Tefenlili’ye desteklerinden dolayı plaket sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.