Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca Gözaltında

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca Gözaltında

Emniyet, cemaate yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da evi basıldı. Karaca, gözaltına alındı.

A+A-

İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'cemaate operasyon' kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da evi basıldı. Karaca'nın gözaltına alındığı belirtildi.

 

Hidayet Karaca şu sıralar avukatı ile birlikte emniyette. Samanyolu grubundan 15 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu belirtiliyor.

 

 

 

3 EKİP OTOSUYLA BASKIN

 

Sabah saatlerinde 3 ekip otosuyla Hidayet Karaca'nın evine gelen polis ekipleri, Hidayet Karaca'nın evinde arama yaptı. Ekipler, medyanın evde yapılan aramayı görüntülemesine izin vermedi.

 

Samanyolu Tv'deki odasında açıklamalarda bulunan Karaca, şöyle konuştu;

 

"BU GÖRÜNTÜLER TÜRKİYE'YE YAKIŞMIYOR"

 

"Eğer gözaltı kararı varsa kendileriyle beraber gideriz. İçimiz huzurlu, alnımız ak, başımız dik. Allah'a hamd olsun böyle bir Hizmet kurumunda çalışıyoruz. Ne gam ne keder olur ki önemli olan millete hizmet etmek, biz de burada kalbimiz mutmain bir şekilde bekliyoruz. Ama bu görüntüler Türkiye'ye yakışan görüntüler değil.

 

SENARİSTLERİN GÖZALTINA ALINMASIYLA İLGİLİ DE KONUŞAN KARACA; senaryolar, senaristlerin hayal dünyasına göre gelişir.Demek ki bu nefret operasyonu, bir hayal ürünü çünkü senaryolar bir hayal ürünü.Çünkü senaristler hayal ürünü yazıyorlar. Yazıklar olsun.

 

Şu an resmi belge bekliyoruz. Evet başsavcıya gitmiştik bilgi için. Biliyorzsunuz son çıkan yönetmeliklere göre yapılacak operasyonlarda başsavcıların haberi olacaktı.Bu kadar önemli bir hayal ürününde de demek ki başsavcıya haber etmemişler. Canları sağolsun önemli olan evrak. Evrak gelsin, evrağa göre bakacağız."

 

 

Emniyet'ten Cemaate Operasyon

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca Gözaltında

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.