Şahin Tin İstişare Toplantısında Konuştu

Şahin Tin İstişare Toplantısında Konuştu

 Denizli'de AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği istişare toplantısında konuşan Denizli Milletvekili Şahin Tin şunları söyledi.

A+A-

“GÜN YENİ DESTANLAR YAZMA GÜNÜDÜR”

 AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği istişare toplantısında konuşan Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak ülkümüzü yaşatmak ve 2023, 2053, 2071 hedeflerimize ulaşmak için emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Gün yeni destanlar yazma günüdür” dedi.

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Partisinin Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı toplantı da konuşan Milletvekili Şahin Tin, geleceğe umutla bakan ve mücadele ruhunu taşıyan bir teşkilat ile aynı yolda yürüyor olmanın heyecanıyla çalıştıklarını sürdürdüklerini söyledi.

 

“YORGUNLUĞUMUZU UNUTUYORUZ”

 Merkezefendi belediyesi bereketler toplantı salonunda istişare toplantısını düzenleyen Pamukkale ve Merkezefendi ilçe Başkanı ile yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Milletvekili Şahin Tin; “Sayın bakanımız Nihat Zeybekci’nin deyimiyle teşkilatlarda görev alan kardeşlerimizin heyecan, coşku, samimiyet, gözlerindeki ışıltı ve çalışma azmini gördükçe bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz. Bizler 16 yıldır bu birliktelikle AK Parti’yi büyüttük. Kuruluşundan bugüne emek veren ve bu yolculuğa her durakta katılan kardeşlerimizle birlikte yürümeye devam ediyoruz. Tek gayemiz bayrağımız, devletimiz ve memleketimiz için var gücümüzle gayret etmek.  Şükürler olsun ki güçlü ve iyi bir lidere sahibiz. Onunla yol arkadaşlığı yaptığımız için Rabbimize şükür ediyoruz” dedi.

 

“DENİZLİ’Yİ YENİDEN İMAR ETTİK”

 “AK Parti’yi kurduğumuz günden bugüne çok büyük mesafeler kat ettik” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Destansı hizmetlere imza attık. Denizli’de 2004 yılında başlayan yerel yönetimlerdeki hizmet yolculuğumuz Nihat Zeybekci Bakanımızın Belediye başkanlığı döneminde Avrupa şehirlerini aratmayan bir vizyona kavuştu. Denizli’yi yeniden imar ettik. Bütünşehir olduk, büyükşehir olduk ve her dönemde hizmet destanları yazmaya devam ettik. Bugün Osman Zolan başkanımız ve ilçe belediyelerimiz birçok önemli projeyi hayata geçiriyor. AK Parti teşkilatları olarak sorumluluğumuz büyük. Çünkü maziyle ati arasında köprü kurabilen tek hareket AK Parti hareketidir. Rabbimizin yardımı ve milletimizin desteği sayesinde bir çok yükün üstesinden nasıl bugüne kadar kalktıysak bundan sonra da aynı kararlılıkla kalkabilecek güce, imkana, iradeye ve kararlılığa sahibiz. Çünkü biz Türkiye’ye Denizli’mize sevdalıyız” dedi.

 

“HAK ETTİKLERİ DİLDEN CEVABINI VERİYORUZ”

 ‘Artık başı dik bir Türkiye var’ diyen Milletvekili Şahin Tin; “Artık önceki dönemler tarih oldu. Bugün Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde başı dik alnı açık güçlü bir Türkiye var. Sadece yurt içinde değil yurtdışında da bize yan bakanlara ülkemize kem söz söyleyenlere gereken cevabı veriyor ve hak ettikleri dilden konuşuyoruz.  Kandil’de, Afrin’de her nerede olursa olsun bize saldıran hainlere gerekli olan cevabı hak ettikleri dilden vermeye devam edeceğiz. Yedi düvel bir araya gelse de bizim kararlılığımız, inancımız ve gücümüz bunları yenmeye yetecektir. Birbirimize güvenelim birbirimize inanalım aynı yola baş koyduğumuz kardeşlerimizle aşamayacağımız hiçbir engel yok. Teşkilat olarak kenetlenerek bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ve hep birlikte Türkiye olmaya mecburuz ve inşallah bu düsturla ülkemize hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.