Şahin Tin'in Mesajına Cevap

Şahin Tin'in Mesajına Cevap

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin'in iş için attığı SMS’e cevap verdi.

A+A-

Arslan yapmış olduğu açıklamada baskın seçim kararından sonra, AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin’in, STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara SMS yolu ile iş mesajı gönderdiği ifade etti.

Bu mesajın işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için ve onları kandırmaya yönelik bir proje olduğunu belirten Arslan, tekliflerinde samimi ve ciddiyseler, geçici işçi alacaklarına neden kadrolu işçi almıyorlar? Sorusunu yöneltti.

Bu iktidarın döneminde işsizliğin % 11’lere vardığını, genç işsizlik oranının % 30’lara çıktığını belirten Kazım Arslan, neden ciddi çözüm üretmiyorlar? Şimdiye kadar neden böyle bir projeyi gerçekleştirilmedi de seçimler beklendi? Her zamanki gibi akıllarına neden baskın seçim öncesi gelmiştir? Geçici işçi olabilmek için geçmişte uyguladıkları partilerine kayıt yaptırma şartı yine aranacak mıdır? Yoksa her seçim öncesi olduğu gibi MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM MI EDECEKSİNİZ? Sorularını peş peşe yöneltti.

Şahin Tin’in mesajı şu şekilde:

“Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında belediyeler ve bazı kurumlara geçici personel istihdamı yapılacaktır. Çevrenizde iş arayanları 20 Nisan 2018 Tarihine kadar İŞKUR Müdürlüğüne başvuru için yönlendirebilirsiniz. Bilginize... Şahin TİN Denizli Milletvekili”

Umutları Oya Çevirme Mesajı

Bu mesajın işsizliğe çare olmak yerine baskın seçim öncesi, vatandaşların umutlarını oya çevirmek için onları kandırmaya yönelik proje olduğunu, her seçim öncesi değişik şekilde aldatmacalı projeler koyan iktidar ve onun milletvekillerinin hala vatandaşları kandırmaya devam ettiğini dile getiren Arslan, Denizli'de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 222 dev proje yapılacağı vaatlerine, ne olduğunu, bu projelerin hangisinin, nerede ve ne zaman gerçekleştirildiğini, Denizlili hemşehrilerin bunları bilmek istediklerini, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde "Denizli'de herkese ucuz konut yapacağız" diyerek 25.000 konut vaadinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri ,  ve Bakanın nerede olduğunu, bu sözün ne zaman yerine geleceğini soran Arslan bu sözler yerine getirilmeden yeni hayali projelerin ortaya koyulup, hemşehrilerin kandırılmaması  ve aldatılmaması gerektiğini belirtti.

Hep Kandırıldınız... Şimdi De Kandırıyorsunuz

Liderlerinin sürekli kandırılıp, aldatıldığını, bunlarında o kandırılıp, aldatıldıkça vatandaşı aldatmaya ve kandırmaya devam ettiklerini dile getiren Arslan, liderlerinin ve bakanlarının 17 Nisan grup toplantısından önceki açıklamalarında (SEÇİM YOK-ZAMANINDA YAPILACAK) diyorlarken ne oldu da birdenbire seçimin yapılmasına karar verildi? Normal süreçte ve normal sürede seçimlerin yapılması doğru iken bu acele seçime neden ihtiyaç duydunuz? Kaybetme korkularınız mı arttı? Sorularını sordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.