Şahin Tin  Hemşehrileriyle Buluştu

Şahin Tin Hemşehrileriyle Buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam İlçesi’ne giderek hemşehrileriyle bir araya geldi.

A+A-

Evvela AK Parti ilçe binasında partililere daha sonra iftar vaktinde Acıpayam Belediyesi’nce yapılan iftar çadırında halka seslenen Şahin Tin, Acıpayam ilçesine yapmış oldukları hizmetler ile alakalı bilgiler sundu ve kendi dönemlerin Acıpayam’a hizmet yağdığını ifade etti.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam ziyaretinin ilk basamağında Acıpayam Devlet Hastanesi’ni ziyarette bulundu. Burada hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan Şahin Tin, yetkililerden de bilgiler aldı.

 

Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’nda, partililere hitap eden Şahin Tin, Acıpayamlı olduğunu ve bu ilçeye hizmet sunmaktan çok büyük keyif aldığını ifade ederek,  kendisinin bu memleketin evladı olduğunu, bu memleketin isteklerini karşılamak, taleplerini yerine getirmek ve geleceğe ilçeyi başarılı bir şekilde taşımanın kendilerinin asli görevi olduğunu, 2002’den bu yana pek çok önemli projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

 

“DEVLETİN İMKÂNLARINI SEFERBER ETTİK”

 

Şahin Tin, sonrasında Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı ve vatandaşlar ile buluştu. Burada Şahin Tin, Acıpayam’ın AK Parti döneminde hak ettiği hizmetleri almaya başladığını dile getirerek, Acıpayam’da gerek Büyükşehir Belediyesinin, gerekse ilçe belediyesinin başta olmak üzere pek çok mühim yatırım ve hizmet sunulduğunu, ilçenin refah düzeyini yükseltmek amacıyla tüm çalışmaları başarıyla hayata geçirdiklerini, yalnızca belediyeler değil, genel idareden de önemli yatırımları getirdiklerini, Devletin olanaklarını Acıpayam ilçesi için seferber ettiklerini, ilçeye Acıpayam Devlet Hastanesi,  Acıpayam Adliye Sarayı, 112 Acil sağlık merkezi kazandırdıklarını, DSİ aracılığı ile 45 köprü yapılmasını sağladıklarını, ilçeye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca 150 kişi kapasiteli yurt binası yaptıklarını ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca muhtaç vatandaşlarımız için 63 bina yapımı ve onarımı gerçekleştirildiğini söyledi.

 

“ACIPAYAM OVASI YATIRIMLARLA BEREKETLENDİ”

 

Milletvekili Şahin Tin; Denizli’nin mühim tarım merkezlerinden birisi olan Acıpayam’da çiftçilerin daha bol üretim yapabilmeleri için sulama yatırımlarına büyük önem verdiklerini, yıpranan sulama hatlarının yenilendiğini, artık Acıpayam Ovası’nın büyük kısmının bu yatırımlar sayesinde sulanabildiğini, çiftçinin üretiminin bereketlendiğini dile getirdi.

 

“ACIPAYAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

 

Şahin Tin, Allah’ın izni ile 24 Haziran’dan sonra da ilçeyi yeni hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceklerini, Acıpayam için, Denizli için, Türkiye için çalışmayı sürdüreceklerini, Dalaman yolunu yapacaklarını, bölgede sulama için önemli bir yatırım olan Eşeler Barajı’nı yapacaklarını, Acıpayam’ı Denizli’nin her alanda kalkınan büyüyen ve gelişen bir ilçesi haline dönüştürerek milletin yaşam kalitesini daha da artıracaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.