Şahan Gökbakar'a hapis şoku! İlk açıklama geldi

Şahan Gökbakar'a hapis şoku! İlk açıklama geldi

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar 10 yıl hapis cezası ile karşı karşıya kaldı. Gökbakar'dan ilk açıklama geldi.

A+A-

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki Birinci Derece Doğal Sit Alanı'ndaki villasında izinsiz güneş paneli ve su deposu yaptırmasıyla ilgili hazırlanan iddianamede ünlü isim ve onun kardeşi Togan Gökbakar'ın da aralarında yer aldığı 4 şüphelinin 2 ayrı suçtan 10'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Habertürk'ten Halil Sadri Yılmaz'ın haberine göre, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre soruşturma, Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla başlatıldı.

10'AR YILA KADAR HAPİS CEZASI

İddianamede Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Çağrı Özeren ve Osman Bayındır’ın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nu ihlal ve imar kirliliğine neden olma suçlarından 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Hazırlanan iddianame Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

İddianame kabul edilirse sanıklar önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. X hesabından paylaşım yapan Gökbakar şunları kaydetti:

"Birçok yerde haber çıkmıs 10 yıl hapis cezası isteniyormuş ben ve kardeşim hakkında. Haberde yazana göre bilirkişi ev,iskele, çardak ve kümesin 2010-2018 yılları arasında yapılmış olduğunu tespit etmiş. Bizim tarafımızdan kanuna aykırı sekilde YENİ yapı olarak; su deposu, güneş paneli ve mevcut iskeleye ahşap kaplama yapıldığı için 10 yıl hapis istemi olduğu yazılmış heryerde.

Evin 2013 yılı uydu fotosuna bakın lutfen.
Mavi: Ev 85m²
Mor: İskele
Sarı: Çardak
Kırmızı: Taş firin ve oturma alanı (tarafımca kaldırılıp agaç ekilmiştir)
Yeşil: 8 adet güneş paneli
(biz sayiyi 14 e cikardik)
BÜTÜN BU YAPILAR İÇİN 2018 YILINDA YAPI KAYIT BELGESI ALINMIS.
Biz evi 2020 yılında yapı kayıtlı olarak aldık. (Almaz olaydık????) Tapusunda Sit Alanı şerhi veya kaydı yoktu!
2022 yılında hep yapı kayıtları iptal edildi, hem de tapuya sit alanı şerhi düşüldü!
Burada elektrik olmadığından güneş panelleri ile elektrik sağlayabiliyor. Suyu denizden arıtıyoruz, dolayısıyla arıtılan suyu 5tonluk bir polietilen su deposunda biriktiriyoruz. Onu da satın alıp evin arkasındaki boşluğa koyduk. Mevcut iskeleyi ahşap kaplayarak bence güzelleştirdik. Sonuç olarak, henüz tarafımıza bir tebligat gelmemekle beraber haberlerde yazılana göre 10 yıl hapis isteniyormuş. Biraz az mı olmuş,ne diyorsunuz?"

 

ekran-goruntusu-2024-10-04-215123.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.