Sadece Avukatlık Yapmayacak

Sadece Avukatlık Yapmayacak

Babasının memuriyeti sebebi ile Konya’da doğan, ülkenin farklı bölgelerinde yaşamış olan 26 yaşındaki genç avukat Betül Balık, baba ocağı Denizli’nin Çal ilçesinde avukatlık bürosu açtı.

A+A-

Afyon Karahisar Kocatepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan İbrahim Balık’ın kızı Betül Balık, 26 sene evvel Konya’da dünyaya gözünü açtı. Babasının memuriyeti nedeni ile farklı bölgelerde yaşayan Balık, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmasının ardından stajını tamamladı ve geçen Şubat ayında Denizli şehir merkezinde bir avukatla çalışmaya başladı. Betül Balık, babası İbrahim Balık’ın doğup büyüdüğü Çal’a gelip Belediye Hizmet Binası’nın 1. katında avukatlık bürosunu açtı. Balık, ofisini baba ocağında açtığı için çok mutlu olduğunu, Çal’daki dostlarının ısrarı ile Çal’a geldiğini ve bununla beraber memleketini çok sevdiğini ifade etti.

Zenginlik Katacak

Açılışa Belediye Başkanı Fethi Akcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Emniyet Amiri Ergül Taşkıran ve pek çok davetli de katıldı. Başkan Akcan, Çal’ın, genç bir avukat kazandığını, herkese hayırlı uğurlu olmasını, Betül Balık’ın yalnızca insanlara hukuk hizmeti ile yetinmeyeceğini, ilçenin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katacağını da düşündüklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.