Sabrımız Cesaretimizden  Üstündür

Sabrımız Cesaretimizden Üstündür

Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin hala çözümlenmemesi hakkında Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu bir açıklamada bulundu.

A+A-

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin 2 gün gibi kısa bir sürede çözülmesine rağmen Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin daha çözülememesi ile alakalı “Sabrımız cesaretimizden üstündür. Sabrımız taşarsa Allah herkese yardım etsin” şeklinde konuştu.

3495 Gündür Çözülemiyor

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Yasin Yolcu, Amerikan vatandaşı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini tüm delillerin karartıldığını ama buna rağmen, “bu bizim namus borcumuzdur” denilerek cinayeti 2 gün gibi çok kısa bir zamanda çözen iktidarın, kendi iktidarlığı döneminde, 2 günde ancak cenazesine ulaşılmış olan cennet mekan şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılmış olan suikasti, her ne hikmetse tam 3495 gündür çözemediğini, ucu kime dayanırsa dayansın, kim engel oluyorsa bu işin ucunda kendilerine de dokunacaklarını unutmamaları gerektiğini, açık ve net olarak sabırlarının cesaretlerinden üstün olduğunu ve sabırları taşarsa Allah’ın (cc) herkese yardım etmesini söylediğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.