Rotası Rahmetli Yazıcıoğlu Tarafından Belirlendi

Rotası Rahmetli Yazıcıoğlu Tarafından Belirlendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büyük Birlik Partisi’ne ziyarette bulundu.

A+A-

Müstesna Bir Yere Sahip

BBP İl Başkanlığı ve Merkezefendi İlçe Başkanlığı yetkililerince ağırlanan Subaşıoğlu, “Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve kurduğu Büyük Birlik Partisi, milli iradenin üstünlüğünden yana taviz vermez duruşuyla Türk siyasi tarihinde müstesna bir yere sahiptir” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile birlikte Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti.

Ülke Gündemi Konuşuldu

Burada bir süre sohbet eden Subaşıoğlu ve beraberindeki heyet, ülke gündemi ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büyük Birlik Partisi’nin Türk siyasetinin dönüm noktalarında sergilediği milli irade ve demokrasiden yana duruşlarıyla müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, “Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Namlusunu halka çevirmiş tanka selam durmam’ vecizesi, kendisinden sonra da partisinin rotası olmuştur. Her dönem demokrasi ve milli iradeden yana tavizsiz bir tavır sergileyen Büyük Birlik Partisi’nin duruşu takdire şayandır. Bugün burada, bu mümtaz siyasi hareketin temsilcileri olan Büyük Birlik Partili kardeşlerimle bir arada olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Kendilerine misafirperverlikleri ve nezaketleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BBP İl Başkanlığı yetkilileri ve Merkezefendi İlçe Başkanlığı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.