Rifat Ata'ya Veda Yemeği

Rifat Ata'ya Veda Yemeği

Rifat Ata'ya Veda Yemeği

A+A-

Vali Hasan Karahan 41 yıllık kamu görevinin ardından emekli olan Denizli Vali Yardımcısı Rifat Ata’nın onuruna veda yemeği verdi.

Polisevinde düzenlenen yemeğe; Valimiz Hasan Karahan, 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ile Kurum Müdürleri Katıldı.

Yemekte konuşan Vali Hasan Karahan; Bir meslek büyüğümüzün görevini tamamlayarak alın açıklığı ve yüz akıyla emekli ediyoruz. Kendisinin deneyimleri ve bilgilerinede ihtiyaç duyulduğu anda yardıma geleceğine de inanıyoruz. Yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyoruz. Mülki İdare mesleğinin onurunu herzaman taşımış, milletine, devletine hizmet etmiş bir büyüğümüz. Sağlık ve sıhhat içerisinde bir emeklilik diliyorum. Muğla iline yerleşiyor, bizim de artık Muğlaya gittiğimizde uğrayacağımız bir abimiz var. Kendisine ve eşi Hanımefendiye sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yaptığı hizmetler için devletimiz, milletimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1977 yılında mezun olan Vali Yardımcısı Sayın Rifat Ata 1980 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Şanlıurfa/Birecik, Diyarbakır/Bismil, Muğla/Datça ve Kayseri /Develi’de Kaymakamlık, Afyonkarahisar, Yozgat, Konya, Muğla, ve Kırıkkale’de, Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, 01/12/2016 tarih ve 2016/861 sayılı Kararname ile Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.