Ressam Hakkı Uslu'dan 90 Eser

Ressam Hakkı Uslu'dan 90 Eser

Memleket özlemini, yurdum insanını ve kültürümüzü tuvale  çok iyi bir şekilde yansıtan Hakkı Uslu'nun yeni sergisi sanatseverler ile buluştu.

A+A-

Hakkı Uslu’nun hafta boyunca Turan Bahadır Sergi Salonu'nda sanatseverler ile buluşacağı yağlıboya sergisi 3. Kişisel sulu boya sergisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılımları ile açıldı.

90 Resim Sergilenecek

Uzun senelerdir  başkent Ankara'da yaşayan ve memleket özlemini tuvallerine aktarmış olan Uslu, şu anda Denizli'de olmaktan gurur duyduğunu ve Denizli halkına layık bir sergi olması için çaba harcadığını ifade etti. Sergide Uslu'nun uzun süredir üstünde çalışmış olduğu 90 tane resim sanatseverler ile buluşacak.

 

Bu sergisinde bilhassa sosyal ve kültürel değerleri tuvale aktarmış olan Hakkı Uslu daha evvel 4 karikatür sergisi ve 2 resim sergisi açtı. Türkiye sergilerinin yanından yurt dışında da karma sergilere katılımda bulundu.

 

3. Kişisel sulu boya sergisinin açılışında konuşma yapan Hakkı Uslu, uzun senelerdir Ankara'da ikamet ettiğini, memlekete

duyduğu özlemi, hasreti, sevgiyi, insanımızı, kültürel değerleri tuvale aktarmaya çalıştığını, bunları resmetmeye çalıştığını, şu an burada olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.