Projeleri Tek Tek Anlattı

Projeleri Tek Tek Anlattı

Başkan Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası’nın meclis toplantısına katıldı ve şöyle konuştu…

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası’nın meclis toplantısına katıldı. Başkan Subaşıoğlu, meclis toplantısında Merkezefendi’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan projeleri anlattı. Subaşıoğlu, açıklamasında, “Merkezefendililerin memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası’nın meclis toplantısının konuğu oldu.  Başkan Subaşıoğlu, düzenlenen meclis toplantısı öncesi Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile bir araya geldi. Ardından da meclis toplantısına geçildi. Başkan Subaşıoğlu, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda önce Merkezefendi’ye kazandırılan yapısal ve sosyal projeleri tek tek anlattı, ardından da hayata geçecek olan projeleri sıraladı.

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda önemli projelere imza atıyoruz. Yapısal ve sosyal projelerimizle gençlerimize, büyüklerimize, bayanlarımıza hitap ediyoruz. Okullarımıza kurduğumuz portatif havuzlarda her yıl çocuklarımız yüzme öğreniyor. Her yıl çocuklarımızı İstanbul’a vizyon gezisine gönderirken, büyüklerimize de hürmet projesi dediğimiz Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk gezimiz var. Bayanlarımızı da Karahayıt’a uğurluyoruz. 5. Sınıf öğrencilerimize her yıl 5 bin adet bisiklet hediye ediyoruz. Liseler arası kardeşlik turnuvamızın yanı sıra her yıl geleneksel hale getirmek istediğimiz bahar yürüyüşümüz var. Bu yıl binlerce vatandaşımızla birlikte çok güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik.  Okullarımıza hem öğrencilerimizin hem de semt sakinlerinin yararlanması adına halı sahalar kazandırdık. Okullarımızın yine ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime desteğimizi sürdürüyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin çantalarını hediye ediyoruz. İlçemizde vatandaşlarımız için kapalı ve açık pazaryerleri yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Yenimahalle’ye hem anaokulu hem de pazaryeri kazandırdık. Şimdiler de Sümer-Sevindik bölgesinde bir anaokulumuz yükseliyor. İlbade Mahallemizde de bir aile sağlığı merkezimizin inşaatı devam ediyor. Servergazi’ de hem tenis kortunun hem de pazaryerinin olduğunu çok güzel bir tesisimizin de inşaatı sürüyor. Kütüphane, nikâh sarayımız ve kültür merkezimi de ilçemize kazandıracağız. Hep bahsettiğimiz bir şey var. Biz, Merkezefendililerin memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“TİCARET ODASI BAŞKANIMIZA VE MECLİS BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Subaşıoğlu açıklamasının devamında DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na teşekkür etti. Subaşıoğlu, “Meclis anlamında ilk defa böyle bir sunum yapılıyor. Uğur Başkanımıza ve Hüseyin Başkanımıza talebimizi ilettik onlarda bizi kırmadılar. Bizler içinde toplumda kanaat önderi olmanız anlamında Merkezefendi Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmayı bir fırsat olarak gördük. Bizi misafir ettiğiniz için en başta Ticaret Odası Başkanımıza, meclis başkanımıza, değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.