Programlar Ücretsiz

Programlar Ücretsiz

Programlar Ücretsiz

A+A-

Büyükşehir’den Çanakkale Zaferi'ne özel 2 dev organizasyon

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 2 dev organizasyon gerçekleştiriyor. 18 Mart Pazar günü Çanakkale Deniz Zaferi anma konseri düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mart Pazartesi günü ise Çanakkale Destanı adlı tiyatro oyununu sahneye koyacak.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi 2 büyük organizasyona imza atıyor. Bu kapsamda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı "Çanakkale Deniz Zaferi" isimli özel anma konseri gerçekleştirecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş’ın yöneteceği konser 18 Mart 2018 Pazar günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Programlar ücretsiz

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir diğer organizasyon ise, Abdülkadir Katra’nın yazıp yönettiği "Çanakkale Destanı" isimli tiyatro oyunu olacak. Eser, 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Eski EGS) izleyicilerin karşısına çıkacak. Ücretsiz olacak her iki programa tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.