Polis Tesizleriyle Yakalandılar

Polis Tesizleriyle Yakalandılar

Polis Tesizleriyle Yakalandılar

A+A-

23/02/2018 günü Denizli'nin İncilipınar mahallesinde bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüphelinin, Antalya ilinde ikametten hırsızlık ve otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikten sonra ilimize geldikleri, ayrıca 21/02/2018 günü Kervansaray mahallesindeki bir restauranttan çok miktarda alkollü içki çalınması olayınıda gerçekleştirdikleri tespit edildi.

28/02/2018 günü Denizli ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizin müştereken yaptıkları operasyon sonucu şüpheliler ilimizde yakalandı.

Şüphelilerden S.Ç’ nin sahte kimlikle dolaştığı, cezaevi firarisi olduğu ve 16 dosyadan 20 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı anlaşıldı. Şüphelilere ait kullanmış oldukları araçta yapılan aramada polis telsizleri, biber gazları, dürbün, kilit açmaya yarayan özel aparatlar ve çalmış oldukları içkiler ele geçirildi.

Olaylarla ilgili şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.