Plakadan Şüphelenip Durdurdular

Plakadan Şüphelenip Durdurdular

Denizli Emniyet Müdürlüğü birimlerince Denizli ilinde her türlü kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlar belirlenerek zanlıların yakalanmaları için yakalama çalışmaları yapılıyor.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı başarılı operasyonlar ile Denizli Halkını refah ve güvenli bir ortamda yaşamasını sağlıyor. Daha önce yapılan uyuşturucu baskınlarından sonra ekipler aldıkları ihbar ile alkol kaçakçılığı yapan bir kişiyi yakaladı.  

 

Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından alınmış olan istihbarat bilgileri ile devam ettirilen çalışmalar çerçevesinde Denizli’de alkol kaçakçılığı suçuna engel olunması için görevli ekipler tarafından çalışmalar başlatıldı.

 

Denizli iline doğru seyir durumunda olan durumundan şüphelenilen yabancı plakalı bir araç tespit edilip takip edildi. Takip edilen araç gerekli tertibatlar alınmasının ardından durduruldu. Bandrol okuma cihazı (SICPA) sayesinde yapılmış olan denetimlerde aracın içinde değişik markalarda 129 adet rakı ( 73 litre ) ve 75 tane viski ( 53 litre ) olmak üzere toplamda 204 şişe sahte bandrollü kaçak alkol içkiye el konuldu.

Araca el Konuldu

Operasyonda  bunun yanında  bahsi geçen Mercedes marka Bulgaristan plakalı araç kaçakçılık için kullanıldığından sicile şerh konulmadan el konuldu.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmış olan operasyon sonucunda yakalanmış olan ( 1 ) şahıs ile alakalı 5607 SKM Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu’na muhalefet suçu ile adli işlem yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.