Piyasanın Popüler Altcoin’lerinden JASMY’de Beklentiler Yükseliyor!

Piyasanın Popüler Altcoin’lerinden JASMY’de Beklentiler Yükseliyor!

Kripto para piyasasında her finansal piyasada olduğu gibi zaman zaman yükselişlerin etkisi ile zaman zaman geliştirmeleri ile zaman zaman da büyük borsa listelenmeleri ile bazı altcoin’ler öne çıkıyor.

A+A-

JasmyCoin de (JASMY) hem fiyat hareketleri, hem gelişmeleri hem de borsa listelenmeleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Peki, JASMY’de son durum ve beklentiler ne yönde?

 

JASMY Son Durum ve Beklentiler

 

Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de ifade edildiği gibi JasmyCoin (JASMY) 21 Haziran’da 50 günlük SMA’dan (0,03 dolar) toparlandı ve daha düşük seviyelerde talebi teyit etti. Burada alıcıların çekilebilmesi pozitif bir gelişme. 20 günlük EMA düzleşirken RSI nötr bölgede. Bu da direnç üstü kapanışlarda fiyatın 0,04 dolara geri dönebileceğini gösteriyor. Ancak BTC buna ne kadar izin verecek yaşayıp göreceğiz. Analistlere göre 0,02 dolar ile 0,04 dolar hedeflerinden birine önümüzdeki günlerde popüler altcoinin yaklaştığını görebiliriz.

 

Öte yandan özellikle önümüzdeki hafta katlanarak artması beklenen volatilite daha derin diplerin altcoinlerde test edilmesi ihtimali göz ardı edilmemeli. Aşağı yönlü iğneler de olsa fiyatın aylarca görülmeyen seviyelere inip çıkması potansiyeli var. Saylor BTC aldı, Almanya BTC satıyor ve yaklaşan ABD seçimlerinde kripto baskısını azaltan ABD’ye rağmen yatırımcıların risk iştahı zayıfladı.

 

JasmyCoin (JASMY) Nedir?

Bir altcoin olan JasmyCoin (JASMY), Jasmy tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir. Jasmy, öncelikle veri güvenliği ve IoT (Nesnelerin İnterneti) çözümleri üzerine odaklanan Japonya merkezli bir teknoloji şirketidir. JasmyCoin, şirketin IoT cihazlarından gelen verileri güvenli bir şekilde depolamak, yönetmek ve kullanmak için geliştirilen bir platformun parçasıdır. Jasmy'nin ana hedefi, kullanıcıların kendi verileri üzerinde daha fazla kontrol ve özerklik sahibi olmalarını sağlamaktır.

 

Buna ek olarak Jasmy, kullanıcıların kendi verilerini kontrol etmelerine olanak tanıyan "Kişisel Veri Kilit Kutusu" (Personal Data Locker) adı verilen bir mekanizma sunar. Bu sistem, veri sahiplerinin kendi verilerini yönetme ve paylaşma haklarını güçlendirir.

 

Ayrıca Jasmy, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarından gelen verilerin toplanması, işlenmesi ve analiz edilmesi için kullanılan platformlar sağlar. Bu platform, IoT cihazları ve veri kullanıcıları arasında güvenli bir köprü görevi görür.

Kaynak: https://coin-turk.com/jasmycoin-jasmy-fiyat-analizi-ve-kripto-tahminleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.