Pınarkent Kavşağı Savaş Alanına Döndü

Pınarkent Kavşağı Savaş Alanına Döndü

Denizli ile Ankara karayolu Pınarkent kavşağında trafik kazasının meydana geldiği ifade edildi.

A+A-

Denizli ile Ankara karayolu Pınarkent kavşağında bugün saat 15.30 civarlarında kaza yapan  2 araçta 4 tanesi ağır olmak üzere 8 kişinin yaralandığı dile getirildi.

Yola Fırlayınca Çarpıştılar

Alınan bilgilere göre, yolun karşı tarafına geçmek amacı ile yola fırlayan araca ana yol üstünden gelen bir başka otomobil hızlı bir şekilde çarptı. Çarpışmanın da etkisi ile otomobilin tamamen hurdaya döndüğü, hafif ticari aracın ise savrulup devrildiği öğrenildi.

İlk Müdahale Vatandaşlardan

Kazaya şahit olan vatandaşlar araçların içinde sıkışmış olan yaralı vatandaşlara acilen yardım etmeye çalışırlarken hemen bir yandan da itfaiye ve sağlık ekiplerine haber edildi. Haberi alan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen kazanın gerçekleştiği yere geldiler. İtfaiye ekipleri sıkışanları araçlardan çıkarırken sağlık ekipleri de ilk müdahalelerini kaza yerinde yaptılar. Bu arada polis ekiplerinin de çevrede önlemler aldıkları ve trafiği durdurdukları belirtildi.

4’ü Ağır 8 Yaralı

Kaza sonucunda 2 araçtan 4 tanesi ağır olmak üzere 8 yaralı çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldılar. Hastanede yaralıların hemen tedavi süreçleri başlatıldı.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edilirken kazaya karışan iki aracın da hurdaya döndüğü ve kullanılamaz hale geldi dile getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.