PAÜ'de ''Bir Kereden Bişey Olmaz'' Kate Küllisi

PAÜ'de ''Bir Kereden Bişey Olmaz'' Kate Küllisi

Pamukkale Üniversitesinde katte külli işler devam ediyor. 

A+A-

Geçen aylarda gündeme bomba gibi düşen Pamukkale Üniversitesindeki röntgen olayının kahramanı PAÜ ESKİ GÜVENLİK Müdürü C.G grevine sessiz sedası iade edildi. Eski PAÜ Güvenlik Müdürü C.G bir kız öğrencinin evini aylarca gözetlediği kameralara yakalanmıştı. Aylar önce gündeme gelen haberde PAÜ Güvenlik Müdürü C.G açığa alınmış hakkında şikayette bulunulmuştu.

C.G Savcılıkta verdiği ifadesinde her şeyi anlatmış itirafta bulunmuştu. Grevden atılması beklenen Eski Güvenlik Müdürü C.G ÖDÜL olarak Rektörlük Yapı İşleri Daire Başkanlığı emrine memur olarak görevlendirildi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan’a yakınlığı ile bilinen Genel Sekreter Vekili Bilal Bozoğlu aynı zamanda Yapı İşleri Daire Başkan Vekiliği de yapmaktadır. Eski Güvenlik Müdürünün bu birime atanmadı da manidar karşılanmaktadır.

Adı geçen şahsın C.G’nin bir cemaate mensup olduğu iddiasından dolayı sadece kınama cezası verildiği bilgisine ulaştık. Yüz kızartıcı bir suçtan yargılanan bir kişiyi memur olarak atanması ‘’ al küllah ver takke’’ veya ‘’Bir kereden bişey olmaz’’ mi diye sümen altı yaptınız ?

Sayın Rektör Kutluhan PAÜ’yü Cemaatler mi yönetiyor söylentilerini haklı çıkardınız. Üniversitenin güvenliğinden sorumlu olan bir kişinin röntgencilik yaptığı iddiası ile yargılanan şahsın memur olarak atanmasını kamuoyuna izah edemezsiniz. Sözü edilen suçtan yargılanan kişiyi büyük ittifakla memur kadrosuna alarak ödüllendirdiniz. Ne Pamukkale Üniversitesi nede Denizli bu üstü örtülü danışıklı döğüş katte külle işleri hak etmiyor haberiniz olsun…  

Ahmet ÖZCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum