PAÜ'ye Bir Kafe Daha

PAÜ'ye Bir Kafe Daha

PAÜ'ye Bir Kafe Daha

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’ne ait yeni kafenin hazırlık aşamasında ziyarette bulunan ve yerinde incelemeler yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, piyasa standartlarında ve modern dizaynı ile tasarlanmış yeni kafenin resmi açılışına çok kısa bir süre kala kurmayları ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yeni kafenin inceleme ziyareti, başta Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Şenay, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, çok sayıda fakülte dekanı ve daire başkanları ile birlikte PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuri Avşarlıgil’in katılımıyla gerçekleşti.

İncelemede konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, göreve geldiği günden bugüne Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin kaliteli hizmet alabilmeleri için hastane ve spor merkezine olduğu gibi bu türden yatırımlar yaptıklarını dile getirdi. Bu tür yatırımlar ile yapılan yenilikler ve düzenlemeler Pamukkale Üniversitesi’nin ‘7/24 Yaşayan Kampüs’ niteliğinde olmasını hedeflediklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin için boş zamanlarında vakit geçirebilecekleri kullanabilecekleri nezih bir ortamda uygun fiyatlarla hizmet verecek olmanın memnuniyetini de ayrıca dile getirdi.

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü girişinde hizmete açılan yeni kafe ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’ne ait üç kafe, üç restoran, bir market, 18 kantin ve 8 fotokopi merkezi ile PAÜ ailesine hizmet vermeye devam edecek. Yeni kafenin zengin menüsü içinde sıcak-soğuk yerli-yabancı kahve çeşitleri ile birlikte mutfağında kahvaltı, çeşitli ana yemekler ve aperatif yiyecekler de yer alıyor. İki katlı olan açık ve kapalı alanlarla toplamda 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni kafe, haftanın her günü 08.00 – 23.00 çalışma saatleri arasında hizmet vermekte.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.