PAÜ Personel Halı Saha Turnuvası Başladı

PAÜ Personel Halı Saha Turnuvası Başladı

PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca geleneksel bir şekilde yapılan “Pamukkale Üniversitesi Personel Halı Saha Turnuvası”, bu sene iki maçla başladı.

A+A-

Turnuvanın açılış maçlarının 1.sinde, A grubunda mücadele eden PAÜ Kafe ve Tıp Fakültesi Akademik takımları mücadele etti. Zorlu karşılaşma, 7 - 7 beraberlikle sonlandı. PAÜ Kafe takımında Hamza Kaya Beşler ve Veli Evren 3’er gol ile en çok gol atan oyuncular olurken Tıp Fakültesi Akademik takımından Gürkan Haytaoğlu’nun atmış olduğu 4 gol galibiyeti getirmedi.

Turnuva’nın B grubu karşılaşmasında PAÜ Spor Merkezi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımları mücadele etti. Maç, PAÜ Spor Merkezi takımının 8 – 4’lük net galibiyeti ile sonlandı. Spor Merkezi takımında oynayan Ufuk Hişil atmış olduğu 5 gol ile takımının galibiyeti elde etmesinde mühim rol oynadı.

10 Haftalık Maraton

10 hafta devam edecek grup maçlarının ardından gruplarında ilk 4’e kalan takımlar çeyrek finalde yarı finale çıkma mücadelesi verecekler. Yarı finalden sonra oynanacak olan final mücadelesiyle 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Personel Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu da belli olacak.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.