PAÜ'lü Öğrenciler Atık Pillere Savaş Aştı!

PAÜ'lü Öğrenciler Atık Pillere Savaş Aştı!

Denizli'de atık pil toplayan ve bu konuda toplumun bilinçlenmesi amacıyla çalışmalar yapan DOÇEV, başta okullar olmak üzere Türkiye'nin her köşesine atık pil kumbarası ve yayınlarından gönderiyor.

A+A-

Denizli'de atık pil toplayan ve bu konuda toplumun bilinçlenmesi amacıyla çalışmalar yapan DOÇEV, başta okullar olmak üzere Türkiye'nin her köşesine atık pil kumbarası ve yayınlarından gönderiyor. Toplanan atık pilleri de kargo ücretini karşılayarak teslim alıyor ve bertaraf edilmek üzere yetkilendirilmiş kuruluş olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'ne (TAP) teslim ediyor.

 

DOÇEV'in atık pil toplama çalışmalarına katkı sağlamak isteyen Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, "Gençliğin Pili Tükenmesin" sloganıyla stantlar kurup atık pil toplama kampanyası başlattı. Üniversitenin değişik fakültelerinde açtıkları tanıtım ve bilgilendirme stantlarında, DOÇEV'in atık pil kumbarası ile afiş ve broşür gibi bilgilendirme yayınlarını dağıtan üniversite öğrencileri, atık pillerin neden ayrı toplanması gerektiği konusunda da bilgilendirme yaptı.

 

Kaynak: Hürriyet

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.