PAÜ Kütüphanesine Ziyaret

PAÜ Kütüphanesine Ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve beraberinde bulunan heyet Pamukkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve beraberinde gelen heyet, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Özgür Volkan Yılmaz ve PAÜ Merkez Kütüphane personelince Rektörlük binasının önünde karşılandılar.


PAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Özgür Volkan Yılmaz ve kütüphane personeli, Başkan Subaşıoğlu ve beraberindeki heyete, PAÜ Merkez Kütüphanesi ile alakalı bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Bağ ve Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu kütüphanede incelemeler yaptılar.

Her Türlü Destek Verilecek

PAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın yapmış olduğu açıklamada, Merkezefendi Belediyesince Bereketler Mahallesi’nde yapımı süren Merkezefendi Kütüphanesi için daha evvel bir fizibilite raporunun da hazırlanıp Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teslim edildiği ifade edilirken, yapımı süren Merkezefendi Kütüphanesi için, PAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından her türlü desteğin verileceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.