PAÜ Karate Takımı Ödülleri  Topladı

PAÜ Karate Takımı Ödülleri Topladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun organizasyonunda Pamukkale Üniversitesi Karate Takımı’ndan büyük başarı…

A+A-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2-5 Mayıs 2018 tarihlerinde Elazığ ilinde organize edilen, Türkiye Üniversiteler Arası Karate Şampiyonası’nda Pamukkale Üniversitesi Karate Takımı sporcuları, bireysel kategoride bir 2.lik, takım olarak da iki 3.lük elde ederek büyük bir başarı elde ettiler.

02-05 Mayıs 2018 tarihleri arasında Elazığ ilinde yapılan şampiyonaya 45 üniversite katılımda bulundu. Pamukkale Üniversitesi’ni Kıdemli Baş Antrenör Erdoğan Balık eşliğinde 4 kadın ve 9 erkek sporcu temsil ettiler.

Şampiyonada Ferdi Erkek Kata kategoride, İslam Güngör Türkiye ikincisi oldu. Oğuzhan Deveci, İslam Güngör ve Alihan Uygun’un temsil ettiğin, Erkek Kata Takım Türkiye 3.sü olurken, Berçiyan Ölmez, Oğuzhan Deveci, Doğancan Balık, Ekrem Aykanat, Yusuf Kaplan, Kaan Öz ve Bilal Sis’ ten oluşan Erkek Kumite Takımı Türkiye 3.sü olarak şampiyonayı bitirdi.

YOĞUN ÇALIŞMA

Yıl boyunca yapılan yoğun çalışmaların karşılıklarını aldıklarını dile getiren, Baş antrenör Erdoğan Balık, bir sonraki şampiyonada daha iyi dereceleri hedeflediklerini, başarılı olmalarında büyük desteği ve emeği olan, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, üniversite yönetimine teşekkürlerini sunduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.