PAÜ Hastanesi'nde Çocuklara Moral Oldular

PAÜ Hastanesi'nde Çocuklara Moral Oldular

PAÜ Hastanesi Çocuk Hastalıkları katına ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları öğrencileri geri dönüşüm atıklarından yaptıkları çocuk heykellerini hediye ettiler.

A+A-

Görsel Sanatlar ve Müzik zümre sorumlusu  Füsun Diriker, Görsel Sanatlar öğretmeni Okşan Şahin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer de katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Füsun Diker “ ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında, Görsel Sanatlar Zümresi rehberliğinde sizlere özgün bir sergi hazırladık. Akademik başarılarıyla da bizleri gururlandıran öğrencilerimizin, yaratıcılıkları ve edindikleri becerilerle oluşturdukları ürünlerin bulunduğu "20. Yıl Sergisi" adlı koleksiyonda yaklaşık yetmiş eser bulunmakta olup koleksiyonun her parçası, öğrencilerimizin hayallerinin üç boyutlu yansımasıdır. Koleksiyonu hazırlamaktaki amacımız; her öğrencinin kendini özgürce ifade edebileceği bir ortamda, yeteneklerinin farkına varmalarını, estetik algılarını geliştirmelerini, grup çalışmalarıyla sorumluluk almalarını sağlayıp sevgi, saygı, yardımlaşmayı pekiştirmektir.” dedi.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer İlkokul 4. Sınıf Öğrencisi Deniz Ekin, ortaokul 6. sınıf öğrencisi Ceren Gürses, lise  9. sınıf öğrencisi Ece Özdemir ve öğretmenlerine emekleri için teşekkür ederek belgelerini takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.